Annons

Speltips : Heat 4: Kiana till final

25 februari 2023 at 00:00 - Entertainment, Sverige - Melodifestivalen |
23 feb 2023 at 15:22 23/02
29
0

Många utmanare till andra finalplatsen

Chans: 50%
Spelvärde: 107,50%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Bet: 5
Expekt Till Expekt

Sedan förhandstitten släpptes på SVT Play har oddset på Loreens Melodifestivalen odds sjunkit till kring 1,40. Det vittnar åtminstone om att hon är garanterad en finalplats.

Så vi kan börja med att exkludera Loreen, hon är given etta i deltävling 4 av Melodifestivalen. Därefter är det ett getingbo med Kiana, Mariette och eventuellt Smash into Pieces. Även om jag tror att de sistnämnda snarare får tävla om en plats till semifinalen i Melodifestivalen. Deras bidrag är lite för polariserande – antingen gillar man det eller hatar man det.

Signe & Hördis tillsammans med Emil Henrohn har inga dåliga bidrag men tyvärr är konkurrensen hård i denna deltävling. De sjunger båda på svenska och låtarna har inte riktigt vad som krävs för att gå in topp 4. Axel Schylströms låt är lite för melankolisk för att slåss om en topplacering.

Landar därför i att den andra finalplatsen står mellan Kiana och Mariette. Där den förstnämnda ska vara favorit. Kiana har en något bättre låt, något bättre sångröst och det förvånar mig inte om hon även har ett bättre nummer. Något vi inte kommer få veta förra på lördag.

Deltävling 4 ranking

Loreen

Kiana

Mariette

Smash into pieces

Axel Schylström

Emil Henrohn

Signe & Hördis

Speltips deltävling 4 melodifestivalen

Mitt speltips hittar vi hos Expekt där vi får hela 2,15 på att Kiana tar finalplatsen. Med tanke på att hon borde ha en chans kring 50% ska detta vara ett bra bet.

  • Support dygnet runt
  • Bra utbud på inhemska ligor
  • Generös välkomstbonus

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Feedback