Annons

Speltips : Hammarby - Kalmar FF: Över 10,5 Hörnor

Matchcenter
30 oktober 2022 at 17:30 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Tele2 Arena
Uppdaterad
25
0
Rutinerad gammal spelräv som varit med i gamet i 10 år+. Mest känd från min tid som rysk punter.

Finns på Twitter: https://twitter.com/Stoppoloss

Tidigare spreadsheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/sbet
Visa mer
Show less

Allsvenskan

Chans (över-under): 55-45%
Spelvärde: 105,60%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss:
Unibet Till Unibet

Inte ofta jag väljer att spela på hörnor, men den här matchen tror jag har potential att svänga åt båda håll med tanke på förutsättningarna i tabellen.

Mitt spel: Över 10.5 hörnor.

Förra säsongen minns vi när lagen möttes i den sista omgången där vi fick se 8 mål (5-3) och 13 hörnor (9-4). Tveksamt vi får se så många mål igen men hörnor tror jag det finns chanser för en hel då vi kan få en actionfylld matchbild.

Ställning i kampen om tredjeplatsen (Europaspel):

3. Hammarby - 50 p

4. Kalmar - 48p

5. AIK - 47p

Som ni ser måste KFF vinna, då har man allt i egna händer och den perfekta avslutningen på hemmaplan mot Sundsvall som väntar. Henrik Rydströms Kalmar som helt otroligt inte lyckades vinna i Uppsala mot Sirius i förra rundan. 0-0 där efter man bränt några sinnesjuka chanser.

Målen uteblev men det var ordentlig trafik ut till hörnflaggan då Kalmar skapade hela 10 stycken. Det finns liksom inget att förlora nu och skulle man ha ledningen i matchen så är det istället Bajen som måste köra på framåt. Det finns inget scenario riktigt i denna match som inte gynnar ett hörnspel i min mening.

Hammarby darrar lite efter man först tappat in 1-1 hemma mot Sirius och sedan förlorat borta mot Elfsborg efter sent avgörande. Jag litar helt enkelt inte på att plocka hemmalaget här efter vad man fått bevittna på slutet.

KFF har fem raka bortamatcher utan torsk, bland annat seger i Malmö samt en imponerande vinst på Borås Arena (2-0). 

Kollar vi in hörnstatistiken för lagen på slutet blir man inte jättebesviken heller. Bajen hade sex st senast mot Borås och hela 15 i senaste hemmamatchen mot Sirius. Vidare till de senaste matcherna på Tele 2 kan vi skåda 8 mot Varberg och 9 mot Djurgården. Gästerna kanske inte riktigt lika imponerande statistik gällande hönor men ändå ett snitt på 5 per match de senaste 5 omgångarna.

Statistiken är såklart en liten krydda i reken men tycker inte den betyder så mycket egentligen med de förutsättningar vi har till kaos. 

Kul spel och kul match har vi att se fram emot. Minst 11 hörnor jobbas in.

  • Odds bonus på upp till 100 kr
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback