Reklam

Hammarby - IFK Värnamo: (AH: -1,75) 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
31 juli 2022 at 15:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Tele2 Arena
26 jul 2022 at 22:28 (Uppdaterad 31 jul 2022 at 16:59) 26/07
Kommentarer

Allsvenskan

Chans (1-X-2) handikapp inkluderat: 40-30-30%
Spelvärde: 136,00%
Lägsta spelbara odds: 1,55
Units: 5/10
Hit/Miss: 1-2
Betsafe Till Betsafe

Hammarby är j*vligt bra just nu och jag tror Värnamo får det tufft här. Klämmer i med ett -1.75-handikapp vilket betyder halv vinst om Bajen vinner med två och full vinst om de vinner med tre mål eller fler.

Toppstriden i Allsvenskan den här säsongen håller på att utvecklas till något alldeles extra. Samtliga utmanare till guldet levererar och det känns nästan som en final i varje match nu.

Det var inget snack om saken när Hammarby städade av ett Varberg med ett gäng avstängningar nere på västkusten. Matchen slutade 3-0 med mersmak och Gustav Ludwigson satte två och visar strålande form på topp.

Laget är inne i en period med ett hyfsat lätt spelschema där man mycket väl ska kunna ta 15 av 15 poäng. Truppen har breddats väl och vi såg Shaquille Pinas kliva in från start och bland annat rädda boll på mållinjen.

Värnamo gjorde det väldigt bra hemma mot AIK senast men kammade noll efter två otroliga misstag av Tihi. Tungt för laget och tunga skallar såklart. Samtidigt som man är farliga på Finnvedsvallen så är Värnamo lika ofarliga på resande fot. Tre raka förluster och 0-9 i målskillnad mot Djurgården, Varberg och Kalmar.

Avstängning på viktiga brassen Wanderson väntar nu och Netinho samt de Vries saknas sedan tidigare.

Kan mycket väl bli Hammarbys fjärde raka 3-0-seger i Allsvenskan här om Cifuentes får fart på grabbarna i vanlig ordning.

Jeahze bänkades senast efter utlandsflykts-tjafs men med bredden som nu finns ska det ej störa om nu intrigerna skulle fortsätta.

Jag har svårt att se Värnamo stå emot det tryck vi har fått se Hammarby bjuda på, speciellt hemma på Tele2 på slutet och hoppas det kan rinna iväg ordentligt.

  • 100% upp till 500 kr!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback