Annons

Speltips : Hammarby - AIK: Inget mål för min. 30

Matchcenter
3 september 2023 at 15:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Tele2 Arena
Uppdaterad
19
0
Skriver odds- och spelartiklar samt delar speltips här på betting.se. Har en gedigen bakgrund inom spelindustrin där jag jobbat flera år som oddsättare på flera av de största spelbolagen. Du kan lita på att jag håller dig uppdaterad med det senaste och bästa inom sport- och spelvärlden.
Visa mer
Show less
Chans: 65%
Spelvärde: 118,95%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 8/10
Hit/Miss:
Bet365 Till Bet365

Har hittat ett bra speltips på Hammarby - AIK i allsvenskan på söndag. Det behöver absolut inte bli en målsnål historia men det finns flera faktorer som pekar på att det kan bli något avvaktande inledningsvis.

AIK har hittat formen, men kommer hur man än vrider och vänder på det inte att ösa på framåt i den här matchen – åtminstone inte första halvtimmen. Och Hammarby håller extremt tätt bakåt med deras nya 3-5-2-system.

Edvin Kurtulus kommer inte till start vilket är lite oroväckande, men nödvändigtvis inte för Hammarbys defensiv utan snarare på grund av att han tar många uppspel och det kan istället försämra Hammarbys offensiv. Istället lär Pinas ta plats i Bajens trebackslinje.

Det finns fortfarande en hel del ytor framför AIK:s backlinje vilket är tränare Bergs störst huvudvärk, men räkna med att AIK kommer prioritera att täppa till där.

När har första målet ägt rum i Hammarbys senaste 10 matcher?
 

Mjällby (B) – minut 46

Huddiksvall (B) – minut 33

Kalmar (B) – inget mål

Elfsborg (H) – minut 36

Twente (H) – minut 38

Norrköping (H) – minut 56

Twente (B) – minut 53

Brommapojkarna (B) – minut 56

Kalmar (H) – minut 11

Sirius (B) – minut 37

Så endast i en av de tio senaste matcherna har det blivit ett tidigt mål i matchen. I AIK:s fall har det blivit mål innan minut 30 i 4 av de 10 senaste matcherna.

Så tittar vi på odds på Hammarby – AIK är det framför allt mål efter minut 30 som är av intresse. Formationer, matchens dignitet och statistik pekar nämligen på det. Därför blir mitt speltips på Hammarby – AIK att det blev mål efter minut 30 till odds 1,83 hos bet365.

  • Generös välkomstbonus
  • Världens största utbud av marknader och sporter
  • Användarvänlig mobilapp
  • Lättnavigerad sida
  • Bäst utbud av livebetting
  • Höga odds
  • Swish för insättning

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kommentarer

Feedback