Annons

Speltips : Häcken - Malmö FF: 1

Matchcenter
5 november 2023 at 15:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Bravida Arena
Uppdaterad
10
0
Rutinerad gammal spelräv som varit med i gamet i 10 år+. Mest känd från min tid som rysk punter.

Finns på Twitter: https://twitter.com/Stoppoloss

Tidigare spreadsheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/sbet
Visa mer
Show less

Allsvenskan

Chans (1-X-2): 34-30-36%
Spelvärde: 105,40%
Lägsta spelbara odds: 2,94
Units: 2/10
Hit/Miss: 4-2
Expekt Till Expekt
Här går jag emot så gott som hela spel-Sverige och testar ett skott på BK Häcken trots avstängningar och spel i EL runt hörnet.

Jag vet, situationen i BK Häcken är långt ifrån perfekt då man till nästa match i Allsvenskan mot guldjagande Malmö FF saknar Rygaard och Romeo p.g.a. avstängningar, samt en Simon Gustafsson som verkar vara skadad.

Är dock inte alls imponerad och övertygad om att detta MFF bara ska gå ut och vinna mot laget som historiskt varit en mardröm. Då vi nu erbjuds odds på över 3.00 måste jag syna hemmalaget här med en liten insats bara för att gå emot alla motivationsbettare.

Häcken kommer fortfarande kunna ställa en väldigt fin elva, hungriga som få att grusa guldchanserna för skåningarna. Vi såg senast hur oddset bara dök mot Norrköping till orimliga nivåer och Rydströms gäng imponerade inte alls spelmässigt.

Visst kan det komma mer "dumma" pengar på Malmö här men 3.10 duger gott för mig på rak hemmavinst. Vid oavgjort resultat kan vi räkna med att MFF kommer gå all in vilket jag tror kan öppna upp för de pigga spelarna hos göteborgarna.

  • Support dygnet runt
  • Bra utbud på inhemska ligor
  • Generös välkomstbonus

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback