Annons

Speltips : Häcken - Hammarby: (AH: 0,0) 2

Matchcenter
17 september 2022 at 15:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Bravida Arena
15 sep 2022 at 15:12 (Uppdaterad 17 sep 2022 at 16:59) 15/09
14
0

Allsvenskan

Chans (1-X-2) handikapp inkluderat: 30-35-35%
Spelvärde: 107,80%
Lägsta spelbara odds: 1,86
Units: 4/10
Hit/Miss: 1-1
Bet365 Till Bet365

Vilken jävla match vi har framför oss på Bravida Arena. Ett rysligt vinna eller förvinna-läge för alla Bajare och jag tror mer på ett positivt utfall. Hammarby +0 asian hcp it is!

Vinst här samtidigt som Blåvitt snor poäng mot Djurgården så är detta guldrace öppet igen, vilket inte alls är ett omöjligt scenario i min mening.

Häcken och Hammarby har båda chokeat på slutet men det såg ändå rätt bra ut för de sistnämnda i derbyt senast när man öste på från start med stolpskott bland anat och Berishas friläges-miss i andra samt offsidemålet i slutet för Jeppe Andersen.

Fortsätter Bajen på samma spår i denna match kommer utdelningen garanterat att komma tillslut. Loret Sadiku hoppade in senast efter en tids skadefrånvaro vilket är positivt. Dovin i målet klev av skadad men där finns Blazevic ändå som förstaval redo.

1-1 för Häcken senast i Kalmar vilket får anses vara ett rättvist resultat och innan det 2-2 mot Degerfors hemma visar att nerverna börjar smyga sig på. Nu saknar laget även den viktiga mittbacken Johan Hammar som drog på sig ett gult mot Kalmar och är avstängd här. Samma sak gäller Edvin Kurtulus i Hammarby som även han drog på sig en varning i derbyt.

Vi får spola tillbaka tiden till 2005 för att hitta Bajens senaste vinst borta mot Häcken. Då spelade laget fortfarande på Rambergsvallen, vilket betyder att Hammarby fortfarande är segerlösa på Bravida Arena (4 förluster och 3 oavgjorda).

Finns knappt en bättre tid än nu att bryta denna trend. Man hade sitt bakslag nyss i Norrköping och nu möter man göteborgarna i ett bra läge. Tror och hoppas det kommer lossna för Bajen här som bränt mycket fina lägen på slutet. Nu ska det jämnas ut när dom som bäst behöver det och titeljakten ska vara vid liv även efter denna match.

Hammarby +0 asian hcp till över 2,00 tycker jag är klart godkänt.

Forza Bajen

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback