Annons

Speltips : Fulham - Liverpool: Draw no bet: 1

Matchcenter
21 april 2024 at 17:30 - Fotboll, England - Premier League
Craven Cottage    Craig Pawson
Uppdaterad
4
0
Rutinerad gammal spelräv som varit med i gamet i 10 år+. Mest känd från min tid som rysk punter.

Finns på Twitter: https://twitter.com/Stoppoloss

Tidigare spreadsheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/sbet
Visa mer
Show less

Premier League

Chans (1-X-2): 17-40-43%
Spelvärde: 111,40%
Lägsta spelbara odds: 3,53
Units: 2/10
Hit/Miss:
Expekt Till Expekt
Liverpool svek hårt i veckan mot Atalanta när man blev utslagna ur EL. Nu väntar en tuff ligamatch till helgen och jag är inte optimistisk.

Bensinen slut i Klopp-maskinen

Ja som sagt LFC svek oss i torsdagens Europa League-retur mot Atalanta där man skule hämta upp ett 3-0-underläge från förra veckans möte på Anfield, men icke.

Trots en drömstart där Mohamed Salah satte en straff i inledningen så stannade det 1-0 där den tänkta forceringen uteblev helt. Kul för Hien och Holm, mindre kul för mitt spel och Liverpool-hjärta.

Tycker det är oroväckande låg energi just nu både på plan och utanför där Klopp inte direkt sprudlar i intervjuerna. Det tuffa spelschemat på slutet ar nu tagit ut sin rätt och jag ställer mig tveksam till om man orkar på söndag mot ett hemmastarkt Fulham.

Svårspelade Craven Cottage

Marco Silvas gubbar lyckades ta en trea i förra omgången av Premier League och det på bortaplan mot West Ham där man annars haft tufft på resande fot och tillhör nedre regionerna i tabellen.

Hemma på sin trevliga arena i London har det dock sett betydligt bättre ut i vanlig ordning och man ligger just nu på plats 7 i hemmatabellen med 9 vinster, 1 oavgjort och 6 torsk (29-16 i målskillnad).

The Cottagers som orättvist förlorade med 1-0 mot Newcastle senast här hade innan två raka 3-0-segrar mot Brighton och Tottenham. Vi har tidigare sett laget slå både West Ham och Nottingham med 5-0 på Craven Cottage.

Truppläget ser perfekt ut, jag tror Silva kommer kunna ställa upp med den bästa möjliga elvan.

Speltips

Mitt premier league tips här blir en chansning och högoddsare: Fulham DNB till 4,20 hos Betsson.

Det är inte lätt att prestera på topp så här långt inpå säsongen med så många matcher som Klopps lag har fått spela nu om cuper räknas med. Det har som sagt verkligen börjat sätta sina spår i både kropp och knopp.

Reds har spelat dubbelt så många matcher senaste månaden än vad Fulham gjort. Snacka om perfekt läge att gå ut och bjuda fansen på en riktig knall.

Det vi fått se på slutet mot Atalanta x2 och Crystal Palace ger inte direkt något förtroende i toppstriden som jag tyvärr tror dör helt efter den här fighten..

Tre senaste mötena mellan lagen har slutat oavgjort på Craven Cottage. Fjärde gången gillt?

  • Support dygnet runt
  • Bra utbud på inhemska ligor
  • Generös välkomstbonus

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kommentarer

Feedback