Annons

Speltips : Final: Smash into pieces före Maria Sur

11 mars 2023 at 00:00 - Entertainment, Sverige - Melodifestivalen |
7 mar 2023 at 20:29 07/03
40
0

Smash into pieces har grym form

Chans: 64%
Spelvärde: 108,16%
Lägsta spelbara odds: 1,56
Bet: 7
Betsson Till Betsson

Maria Sur fick väldigt många (välförtjänta) sympatiröster i sin deltävling i Melodifestivalen och gick därmed direkt till final. Hon har en gudomlig sångröst men vi måste ändå vara ärliga; låten är på tok för dålig för att vara i toppskiktet.

Smash into pieces hamnar före Maria Sur

Det går naturligtvis bra att spela Smash into pieces att hamna topp 3, men det är ändå rimligt att Maria Sur hamnar ännu längre ner – kanske till att med utanför topp 5. Det är långtifrån säkert att den internationella juryn gör bedömningen att hon ska få sympatiröster, och helt plötsligt är låten inte bättre än Jon-Henrik eller Paul Rey. Dessutom är det lite magstarkt att Sverige ska skicka ett ukrainskt bidrag. Det rimmar inte riktigt, särskilt med tanke på att Ukraina vann Eurovision 2022.

Smash into pieces trendar på Youtube med över 330 000 visningar och har ett väldigt unikt bidrag. Hårdrock har en förmåga att gå bra i musiktävling. Det kanske inte är Lordi-style men oavsett så tycks det gå hem.

Det stora hotet här är så klart sympatirösterna. Det troligaste är ändå att svenska folket visade en fin gest genom att rösta vidare Maria Sur direk till final men att det helt enkelt får räcka så. Maria har dessutom själv sagt att hon inte vill ha några sympatiröster så vi får hoppas att svenska folket lyssnar på henne.

Betsson erbjuder 1,69 på att Smash into pieces hamnar före Maria Sur vilket till exempel är 15 punkter högre än vad Unibet erbjuder. Därför blir mitt speltips på finalen i Melodifestivalen att Smash into pieces hamnar före Maria Sur.

Det finns inte så många melodifestivalen odds att välja bland i finalen men det här är ändå spelvärt.

  • 500kr insättningsbonus
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback