Reklam

England - Tyskland: X - Speltips & Rekar

Matchcenter
31 juli 2022 at 18:00 - Fotboll, Europa - European Championship | f
Wembley (neutral)    Kateryna Monzul
28 jul 2022 at 10:49 (Uppdaterad 31 jul 2022 at 20:33) 28/07
57
0

Dam-EM - speltips final

Chans (1-X-2): 25-50-25%
Spelvärde: 170,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 9/10
Hit/Miss: 1-1
Betsafe Till Betsafe
Speltips på finalen i Dam-EM när England - Tyskland ställs mot varandra på Wembley. Läs våran analys när vi rekar mötet mellan nationerna.

England kan vinna guldet på hemmaplan

England är det lag som har sett allra bäst ut i sommarens mästerskap. Redan i gruppspelet visade engelska lejoninnorna att man är ett otroligt bra lag med tre raka vinster och en målskillnad på 14:0. Därefter skickade man ut Spanien i kvartsfinalen efter ett avgörande i förlängningen. Därefter körde man över Sverige totalt i semifinalen och hemmapubliken fick se sitt lag vinna med hela 4-0. Succéspelaren Bethany Maed, som till vardags spelar i Arsenal, gjorde återigen mål och känslan är att England har ett riktigt bra flow just nu.

England är en match ifrån att få kröna sig europeiska mästare för första gången i landets historia.

Se marknader i vårat matchcenter om finalen!

Tyskland kan förstöra festen

Även Tyskland har sett otroligt starka ut i sommarens mästerskap (annars hade man såklart inte varit i final). Precis som England tog tyskorna tre raka vinster i gruppspelet utan att släppa in mål. I semifinalen spräckte dock fransyskorna Tysklands nolla efter ett mycket vackert mål. Men Alexandra Popp, som har gjort mål i varenda match av mästerskapet hittills, överglänste alla med sina två fullträffar. Popp står nu på fem gjorda totalt. Rent historiskt är Tyskland med sina 8 EM-guld mycket mer framgångsrikt i internationella turneringar jämfört med England, erfarenheten kan komma att bli avgörande när mästaren ska koras under söndagen.

England fem senaste:

England – Sverige, 4-0

England – Spanien, 2-1 (efter förlängning)

Nordirland – England, 0-5

England – Norge, 8-0

England - Österrike, 1-0

Tyskland fem senaste:

Tyskland – Frankrike, 2-1

Tyskland - Österrike, 2-0

Finland – Tyskland, 0-3

Tyskland – Spanien, 2-0

Tyskland – Danmark, 4-0

Läs om Odds på final Dam-EM!

Mitt speltips England – Tyskland

Vilken match vi har att vänta när europamästerskapet ska avgöras. Det är två otroligt skickliga lag som ställs mot varandra där spelmarknaden har svårt att hitta en tydlig favorit. Oddsen är nämligen väldigt jämna på respektive lag i skrivande stund, vilket är logiskt då båda nationerna är jämna rent kvalitetsmässigt. Det är inte helt ovanligt att finaler av denna kaliber blir tillknäppta eftersom att så mycket står på spel. Förväntar mig en avvaktande och försiktig tillställning för att undvika misstag. Jag tippar att matchen avgörs efter förlängning eller på straffar och mitt speltips blir att matchen slutar oavgjort.

  • 100% upp till 500 kr!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback