Reklam

England - Sverige: Double chance: X2 - Speltips & Rekar

Matchcenter
26 juli 2022 at 21:00 - Fotboll, Europa - European Championship | f
Bramall Lane (neutral)    Esther Staubli
26 jul 2022 at 13:49 (Uppdaterad 26 jul 2022 at 22:50) 26/07
18
0

Dam-EM

Chans (1-X-2): 35-30-35%
Spelvärde: 122,85%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 8/10
Hit/Miss: 4-0
Unibet Till Unibet
Odds och speltips inför damernas semifinal i EM mellan England - Sverige som spelas på Bramall Lane. Läs våran analys när vi rekar mötet.

England i medvind

Ingen har nog missat att Europamästerskapet i fotboll spelas i England – en värdnation som har sett riktigt bra ut hittills. England kommer med 10 raka vinster i bagaget till denna match och ser riktigt starka ut. Förutom att landet har många världsstjärnor i truppen som kan avgöra matcher på egen hand ser hela laget ut att trivas tillsammans där alla tar jobbet för varandra.

I gruppspelet tog England tre mycket övertygande vinster med en målskillnad på 14:0. I kvartsfinalen mötte man dock ett tuffare motstånd i Spanien – en match som spanjorerna var nära att vinna. Men i den 84:e minuten kvitterade England för att sedan vinna efter förlängning. Nu tar värdnationen emot Sverige för att slåss om en plats i finalen. England är stora favoriter i denna match, men är man verkligen det bättre laget? 

Se fler speltips här!

Sverige gillar att vara underdogs

Förutom matchen mot Schweiz har Sverige, precis som England, gjort ett bra mästerskap hittills. Många svenska experter tyckte att vi inledde mästerskapet trögt, men vi alla har fått se en positiv utveckling. Matchen mot Portugal sticker ut allra mest där damerna vann med hela 5-0 efter spel mot ett mål i stort sett hela matchen.

Efter att ha vunnit gruppen fick man möta Belgien i kvartsfinal – en match som enbart slutade 1-0 efter total dominans av Sverige. Det satt riktigt långt inne, men i den 92:e minuten gjorde Sembrant det där förlösande målet som tog Sverige till semifinal. Statistiken i matchen? 34 målchanser för Sverige och tre för Belgien. Sverige spelade med andra ord riktigt bra trots att man inte lyckades förvalta alla målchanser.

Nu väntar en mycket tuffare match mot England och om Sverige vill ta sig vidare till final gäller det verkligen att man tar vara på sina målchanser. Jag tror att det har blir en match som passar sig – att vara underdogs och slå ur underläge. 

Jämför odds på matchen i vårat matchcenter!

England fem senaste:

England – Spanien, 2-1 (efter förlängning)
Nordirland – England, 0-5
England – Norge, 8-0
England - Österrike, 1-0
Schweiz – England, 0-4 

Sverige fem senaste: 

Sverige – Belgien, 1-0
Sverige – Portugal, 5-0
Sverige – Schweiz, 2-1
Nederländerna - Sverige, 1-1 
Sverige – Brasilien, 3-1 

Mitt speltips England – Sverige

England är förmodligen mästerskapets bästa lag hittills. Det ska dock sägas att England hade en enklare grupp än Sverige och att engelsmännen fick det allt tuffare när Spanien stod för motståndet. England har givetvis en fördel i att mästerskapets spelas i deras land, men Sverige har varit med förr och spelat många matcher av samma kaliber. I mina ögon är England alldeles för stora favoriter och jag tror att Sverige står upp bra mot dem. Mitt speltips blir att Sverige spelar oavgjort eller vinner matchen (X2). 

Hitta mer odds på Europamästerskapet i fotboll för damer här!

  • 100% upp till 1000 SEK
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback