Annons

Speltips : England - Slovakien: 1 (Vinner båda halvlekarna)

Matchcenter
30 juni 2024 at 18:00 - Fotboll, Europa - EM
VELTINS-Arena (neutral)    Halil Meler
Uppdaterad
4
0
Rutinerad gammal spelräv som varit med i gamet i 10 år+. Mest känd från min tid som rysk punter.

Finns på Twitter: https://twitter.com/Stoppoloss

Tidigare spreadsheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/sbet
Visa mer
Show less

EM 2024

Chans: 31%
Spelvärde: 108,50%
Lägsta spelbara odds: 3,23
Units: 1/10
Hit/Miss:
Bethard Till Bethard
Mina slovakiska bröder åker till Veltins Arena i Gelsenkirschen för att första fälla nästa jätte. Om man lyckas? Rädd för att det kan bli ordentligt bakslag.

Fade public

Av vad jag snabbt kan läsa mig till är de flesta skeptiska till detta England nu efter det bedrövliga gruppspelet. Nu är det underspel och pluslinor som gäller på Slovakien, men jag luras in in i den båten.

Slovakerna må ha gjort det bra stundtals men samtidigt tycker jag inte man ska hylla laget för hårt. Dunderflyt mot Belgien sen tappad ledning mot Ukraina för att avsluta med en fin första halvlek mot Rumänien men där det blev kollektivt jubel när domaren blåste av och båda lagen gick vidare.

Vi får väl se hur Gareth Southgate formar laget denna gång men positiva nyheter vad det verkar gällande Phil Foden som är tillbaka i Tyskland efter ha åkt en vända hem för att se sin tredje unge födas.

Går emot marknaden här och alla underspelare med en specialare: England vinna båda halvlekarna till 3,50 hos Bethard. Mål i båda finns även till omkring 2,60 men jag är som sagt skeptisk till vad slovakerna kan åstadkomma här och litar fullt ut på att England nu äntligen kan vakna till när det vankas utslagningsrundor.

En ledning i halvtid för engelsmännen och Slovakien måste svira om till den offensiva kostymen som då förhoppningsvis kommer öppna upp för lejonens skickliga omställningar. Kan det vara så enkelt? Någon gång måste det väl..

  • 100% upp till 500 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback