Annons

Speltips : England - Schweiz: 2 (Går vidare)

Matchcenter
6 juli 2024 at 18:00 - Fotboll, Europa - EM
Duesseldorf Arena (neutral)    Daniele Orsato
Uppdaterad
4
0
Betting. That's it.
Visa mer
Show less

EM 2024

Chans: 43%
Spelvärde: 107,50%
Lägsta spelbara odds: 2,33
Units: 3/10
SpeedyBet Till SpeedyBet
Dags att hugga tänderna i nästa kvartsfinal i EM och den mellan England - Schweiz. Är det äntligen dags att Southgates gäng får smaka på vad de förtjänar?

England

Det krävdes en cykelspark från Jude Bellingham på övertid i EM 2024 åttondelen mot Slovakien för att hålla äventyret vid liv.

En ny patetisk insats från de tama "lejonen" som orättvist ska belönas med biljett till kvartsfinalen där Schweiz står på tur under lördagen på Merkur Spiel-Arena i Dusseldorf.

Faktum är att Bellinghams otroliga mål i minut 90+5 var Englands ENDA avslut på mål under hela matchen. En repad CD skiva har fått ny innebörd och jag vet faktiskt inte vad Gareth Southgate ska kunna hitta på för att vi ska få höra den ljuva musiken igen.

Man kan såklart inte skylla allt på förbundskaptenen då det även syns ganska tydligt att stjärnorna i det engelska landslaget ser väldigt slitna ut efter den långa säsongen med klubblagen.

Schweiz

Är ett lag i detta mästerskap som imponerat fast på ett positivt sätt. Ett väl genomfört gruppspel följdes upp med  en fantastiskt väl genomförd åttondelsfinal mot Italien som besegrades med 2-0.

Till skillnad från Southgate så har Murat Yakin en tydlig taktisk plan där han utnyttjar sina resurser på ett förnuftigt sätt.

Ett bevis på det här är matchen mot Tyskland i den avslutande gruppspelsmatchen där man höll klart jämna steg och föll på ett mål i absoluta slutskedet.

Sedan 6-1 förlusten mot Portugal i VM 2022 har schweizarna nu spelat 15 raka tävlingsmatcher utan att förlora. Något som dock talar lite emot här är historian mellan nationerna där England sedan 2014 har fem raka vinster.

Speltips

Mitt em tips: Schweiz att gå vidare till 2.50 hos Expekt.

Sedan oddsen släpptes har marknaden spelat ner "alp laget" en bit men jag tycker fortfarande det finns lite värde kvar att hämta.

Expekt och Kambi står sig bra och högre en flera andra spelbolag och jag väljer alltså att plocka med övertid + straffläggning här.

Varför? Jo Harry Kane avgjorde visserligen med ett tidigt mål i förlängningen mot slovakerna men resten av av de totalt 30 minuterna blev man stora stunder utspelat och visade ordentliga svaga fysiska tecken.

Det är lätt att bli lurad av alla de fina namnen i England men jag har svårt att se det helt plötsligt bara ska fungera som lag igen. 

Schweiz kommer förhoppningsvis inte visa någon respekt och fortsätta med sin taktiska plan som varit så framgångsrik fram tills kvarten. Jag hade höga förväntningar "Three Lions" inför detta EM men nu säger vi förhoppningsvis tack och hej till de regerande finalisterna.

  • Betting med enkel registrering
  • Ingen störig reklam via SMS eller e-post
  • Helt skattefria vinster

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Måndag 15 Juli 2024
- Användare
- Expert
- Quick Predict
02:00 Argentina - Colombia: 2
4,20
Lägg spel
Måndag 26 Augusti 2024
- Användare
- Expert
- Quick Predict
01:00 Slutsegrare US Open: Jannik Sinner
4,50
Lägg spel

Kommentarer

Feedback