Annons

Speltips : England - Iran: (AH: +1,5) 2

Matchcenter
21 november 2022 at 14:00 - Fotboll, VM
Khalifa International Stadium (neutral)    Raphael Claus
Uppdaterad
75
2
0
Rutinerad gammal spelräv som varit med i gamet i 10 år+. Mest känd från min tid som rysk punter.

Finns på Twitter: https://twitter.com/Stoppoloss

Tidigare spreadsheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/sbet
Visa mer
Show less
Kommentarer

Fotbolls-VM

Chans (1-X-2) handikapp inkluderat: 42-0-58%
Spelvärde: 108,46%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 6/10
Hit/Miss: 6-2
Betsafe Till Betsafe

Det har blivit dags att lämna ligabollen för ett tag och skifta fokus till VM i Qatar. Oavsett vad man tycker om det här mästerskapet så går det ej förneka att det ska bli en jävla rolig grind.

Mitt första spel i VM: Iran +1.5 asian hcp. 

Efter lite snack nu ett tag med mina gode gamla iranska twittervän, Abay så spikades det här lirat. Det har varit stökigt i det iranska landslaget där coach Carlos Queiroz inte förns väldigt sent fått bekräftat vilka som får representera landslaget pga det politiska strulet i landet.

Uppskjuten pressträff och stökigheter men nu verkar det som att den bästa truppen kommer åka. Det snackades bl.a. om att Sardar Azmoun skulle petas men ska nu finnas klar och redo.

Azmoun och anfallsstjärnan Taremi, som gjorde 20 mål för Porto förra säsongen och fortsätter övertyga denna, blir ett anfallspar som motståndarna säkerligen kommer få jobbigt med. Och för att citera Abay kommer de göra "h*rhus" med stackars Maguire.

England är en av favoriterna att lyfta bucklan och vinst finns det stjärnor i mängder. Men hur bra har det sett ut på slutet? Nja, 3 förluster och 3 oavgjorda blev facit i Nations League där man bland annat åkte på en 4-0-smocka hemma mot Ungern. Nu ska alltså Southgate och alla dessa stjärnor, med väldigt kort förberedelsetid efter ligorna pausats snickras ihop till en maskin som bara kliver ut och kör över detta Iran? Jag är skeptisk.

Iranska landslaget kan nästan simma över den Persiska Viken, så pass nära är det till Qatar och det kan nästan räknas som hemmaplan. Lägg till den förväntade värmen, då matchen spelas tidigt (14.00) lär vi få se klart över 30 grader och det kommer troligtvis bli jobbigt för båda lagen ju längre matchen går.

Vi minns det iranska landslaget i förra VM när man endast förlorade med 1-0 mot Spanien, klarade 1-1 mot Portugal samt vann med 1-0 mot Marocko att det är ett landslag man inte plockar ner enkelt. Tycker mig se att Iran endast förlorat med två mål eller mer vid två tillfällen sedan 2019.

Har inga stats att redovisa men visst fasen är ofta förstarundorna i stora mästerskap extra tajta? Kommentera gärna om ni har någon trevlig fakta att bjuda på här!

Krigar vi, Team Melli!

*Hur mycket hjälper luftsystemet i arenorna mot hettan? Det här är såklart en viktig faktor man inte tänkt på. 

  • 100% upp till 500 kr!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback