Reklam

Elfsborg - Molde: Båda lagen gör mål: Ja - Speltips & Rekar

Matchcenter
28 juli 2022 at 18:45 - Fotboll, Europa - Europa Conference League
Boraas Arena
24 jul 2022 at 21:25 (Uppdaterad 28 jul 2022 at 20:37) 24/07
Kommentarer

Europa Conference League

Chans: 60%
Spelvärde: 105,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-2
NordicBet Till NordicBet

Plockar BLGM (Båda lagen göra mål) tidigt inför returen mellan Elfsborg och Molde på Borås Arena i ECL.

Vi har 4-1 från första mötet i Norge där det inte var något snack om saken. Trots Elfsborgs ledning kände man att det aldrig skulle hålla och vips kom en snabb vändning. Uppgivet i hemmalaget? Nja jag tror att det finns förutsättningar för en urspårad tillställning där Elfsborg kommer köra på från start.

Kollar vi på lite stats hemma i Borås i Allsvenskan har laget gjort 16 mål på 7 matcher och släppt in 8. ”BLGM” har suttit 5 av 7.

När Molde spelar boll bjuds vi som oftast på en hel del mål. Nu senast tog laget en stark 3-2-seger i Sandefjord och på 5 bortamatcher i Eliteserien har man gjort 9 mål framåt och endast tappat två poäng så här långt.

Det finns såklart risk för en del rotation hos gästerna med tanke på försprånget samt kommande tuffa ligamatch mot Strömsgodset några dagar efter. Jag tycker dock att det är så pass hög kvalité på det här norska laget och det kommer garanterat öppnas upp när Elfsborg är tvungna att kötta.

Med två offensivt lagda lag på ett underlag som passar båda har jag svårt att se hur denna ska skita sig. Över 1,70 duger i min bok här alltså och förhoppningsvis kan vi få se bragden i Borås denna torsdag.

Emmanuel Boateng tog rött kort i första mötet och missar, men annars ser det bra ut i båda läger.

  • 100% upp till 500 kr i bonus!
  • För sportälskare!

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback