Annons

Speltips : Elfsborg - AIK: 2 (Över 1.5 mål)

Matchcenter
15 maj 2024 at 19:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Boraas Arena
Uppdaterad
4
0
Rutinerad gammal spelräv som varit med i gamet i 10 år+. Mest känd från min tid som rysk punter.

Finns på Twitter: https://twitter.com/Stoppoloss

Tidigare spreadsheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/sbet
Visa mer
Show less

Allsvenskan

Chans: 34%
Spelvärde: 107,10%
Lägsta spelbara odds: 2,94
Units: 2/10
Hit/Miss:
SpeedyBet Till SpeedyBet
Lillördag firas på Borås Arena den här veckan med en på förhand något som ska kunna bli någonting riktigt roligt.

AIK underskattas i Borås

Det svänger om Gnaget så här långt när vi nu är framme i omgång 9 av Allsvenskan 2024. Tycker helt klart att AIK är ett av de lag som överraskat mest positivt så här långt både på plan och även lite halvt poängmässigt.

Nu kommer man från en 3-1-förlust hemma mot Sirius senast som minst sagt fick bästa tänkbara utdelning. Tycker AIK gjorde en stark insats där man dominerade helt under de större delarna men man ej kunde ta vara på alla de chanser som skapades.

Då blir det som det blir och jag blundar för resultatet men hoppas det kan fortsättas skapas möjligheter på rullande band för då är jag övertygad om att vi kan få se en del rassel på torsdag.

Henning Berg som fortfarande väntar på säsongens första bortaseger i Allsvenskan där man så här långt spelat oavgjort mot Mjällby samt BP, men även torsk mot Malmö FF 5-0. Ska den komma på Borås Arena då tänker jag att man troligtvis måste lösa minst två bollar i nät.

Elfsborg som följde upp den fina 3-1-vinsten mot MFF med att förlora senast i Stockholm mot Djurgården har varit minst sagt ojämna. Det känns lite som vad som helst kan hända när boråsarna är inblandat just nu och därför gillar jag skrällspelet på AIK över 1.5 mål här till över 3x.

SpeedyBets eller resten av Kambis sidor bjuder på 3,15 för att gästerna ska lyckas pilla in minst två bollar. Kan tänka mig en väldigt öppen och trevlig matchbild här mellan två lag som inte är blyga med att trycka på framåt. Elfsborg har säkerligen tittat på Sirius framgångar senast och lär nog fokusera på att försöka kopiera det receptet (som man brukar behärska). 

Litar inte på textilgrabbarna här utan tänker att värdet finns på bortasidan. TrYcker vi dit den Pittas och Co.

1-2?

  • Betting med enkel registrering
  • Ingen störig reklam via SMS eller e-post
  • Helt skattefria vinster

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kommentarer

Feedback