Reklam

Crystal Palace - West Ham United: (AH: 0,0) 2

Matchcenter
26 december 2019 at 16:00 - Fotboll, England - Premier League
Selhurst Park    Andre Marriner
25 dec 2019 at 15:24 (Uppdaterad 26 dec 2019 at 17:53) 25/12
33
0
Chance (1-X-2) including handicap: 29-31-40%
Spelvärde: 123,40%
Lägsta spelbara odds: 1,73
Units: 3/10
Hit/Miss: 2-1
Bethard Spela nu hos Bethard

Nyckelfaktorer:
- West Ham hade spelledigt förra omgången. 
- Pellegrini bytte till 4-4-2 senast vilket gav resultat och gör säkert det denna matchen och
- Crystal Palace lider av flera spelare borta i backlinjen och mittfält.

West Ham har spelar riktigt dåligt efter att Fabianski skadade sig för någon månad sedan. Roberto ersatte och var sämsta PL målvakten på 10-talet, som smittade av sig på hela laget. Sedan Martin tog över i målet har det sett bättre ut. Haller som kom in till West Ham för stora pengar har varit en flopp hittills. Men nu senast mot Southampton ändrade Pellegrini till två anfallare, som haller spelade när han gjorde succé i Frankfurt. Han såg bättre ut än på länge och Haller gjorde mål. Han och Antonio gjorde det svårt för Southampton och West Ham vann där rättvist.
West Ham hade spelledigt förra omgången eftersom att Liverpool var och spelade Klubblags VM. Fredricks är avstängd till denna matchen.

Crystal Palace har flera skador i backlinjen. Nu är Sakho tillbaka efter avstängning och får se ifall han startar men han är en säkerhetsrisk i Crystal Palace försvar och har inte haft mycket speltid denna säsongen. På mittfältet saknas Schlupp och Townsend som normalt sett är givna på Crystal Palace mittfält.

Viktigt info inför: Målvakten David Martin blev skadad senast mot Southampton och är tveksam till spel. Fabianski har börjat träna för fullt sedan ett tag tillbaka och förväntas starta denna matchen, men det är ingenting bekräftat ännu. Alltså, kan det bli så att Roberto startar i West Ham målet, vilket skulle försvaga detta spel. Så håll koll på startelvan inför denna matchen!

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback