Reklam

Burnley - Newcastle: 1

Matchcenter
14 december 2019 at 16:00 - Fotboll, England - Premier League
Turf Moor    Tim Robinson
13 dec 2019 at 23:01 (Uppdaterad 14 dec 2019 at 17:54) 13/12
53
0
Chans (1-X-2): 55-28-17%
Spelvärde: 111,10%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 5/10
Hit/Miss: 1-0
Betsson Spela nu hos Betsson

Nyckelfaktorer:
- RIktigt tufft skadeläge i Newcastle
- Reaktion att vänta från Burnley efter stora förlusten senast mot Tottenham.
- Bra skadeläge i Burnley

Newcastle har gått stark under senaste perioden och kommer med två raka segrar i bagaget. Men senaste segern var dyr då både Clark och Saint-Maximin drog på sig skador. De är inte de enda som är borta till den här matchen. De som är bekräftade out är: Clark, Lascelles, Ritchie och Saint-Maximin och är viktiga spelare för Newcastle. Det är också flera som är väldigt osäkra till spel är också Shelvey och Almiron. Newcastle hade en av de svagaste spelartrupperna i ligan inför och nu med flera av nyckelspelarna borta kommer det få det svårt mot Burnley. Med det sagt, Bruce har imponerat mot de förväntningarna han hade inför men detta kommer bli tufft för skatorna.

Burnley är som vanligt under Dyche jobbiga att möta. Nu har man förlorat tre matcher i rad. De två senaste mot Man City och nu senast mot Tottenham med 5-0. Det kan förväntas bli en reaktion från senaste plattmatchen mot Tottenham och Burnley är ett bättre hemmalag där det är starka och skadeläget ser väldigt bra ut och Westwood ska vara tillbaka till denna matchen. Barnes är lite tveksam till start men kommer troligtvis vara med på bänken. Medans Rodrigez och Woods förväntas kunna spela förfullt enligt Dyche

Tycker marknaden ligger fel här och underskattar Burnley på hemmaplan och Newcastle svåra skadesituation i den redan tunna truppen. Bedömer det till ca 55% chans och hittar därmed spelvärde till 2,02.

  • 100% upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback