Reklam

Burnley - Everton: 2

Matchcenter
5 oktober 2019 at 16:00 - Fotboll, England - Premier League
Turf Moor    Graham Scott
5 okt 2019 at 01:05 (Uppdaterad 5 okt 2019 at 17:56) 05/10
35
+1
Chans (1-X-2): 26-33-41%
Spelvärde: 109,88%
Lägsta spelbara odds: 2,44
Units: 3/10
Hit/Miss: 1-0
CoolBet Spela nu hos CoolBet

Nyckelfaktorer:
- Everton började säsongen svagt men börjat trampa igång
- Everton har presterat bättre än vad resultaten visar
- Burnley har inlett säsongen över förväntan.
- Ankaret på mitten Jack Cork är tveksam till spel i Burnley

Everton har väldigt hög kvalitet på spelarna i truppen. Men likt som så många gånger förr så får de inte till det i början av säsongen. 7 poäng på 7 matcher är inte vad laget hade önskat sig innan säsongen. Men om vi ska kolla hur spelet har sett ut så har det varit mer att önska. Men de borde ha fått med sig fler poäng än vad resultaten visar. Det bekräftar även xG som visar att i 4 av de 5 senaste matcherna har Everton “haft otur” med resultatet sett till skapade målchanser. Senast mot City såg de faktiskt bra ut.

Burnley har imponerat på mig under säsongen och inledde framförallt stark när Barnes gjorde mål på allt i varje match. Burnley är ett väldigt ojämnt lag. De bygger sitt spel på hög aggressivitet och är ett av lagen som springer allra mest  och när de har dagen så får vilket lag som helst svårt mot dem. Men när intensiteten inte riktigt finns där så spelar det riktigt dåligt. De kan inte kontrollera matcherna helt enkelt.

Marknaden underskattar Everton här som inte har spelat så dåligt som resultaten visar och har riktigt bra kvalitet i truppen. Burnley och andra sidan är svårbedömda. Jag ger dem strax över 40% chans till att vinna och hittar därmed spelvärde här på raka 2an till 2,68

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback