Annons

Speltips : Brommapojkarna - Varbergs BoIS FC: Under 2,5 Mål

Matchcenter
21 maj 2023 at 15:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Grimsta IP
18 maj 2023 at 11:48 (Uppdaterad 21 maj 2023 at 16:53) 18/05
20
0
Chans (över-under): 40-60%
Spelvärde: 117,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-1
Bet365 Till Bet365
Talar för spelet
  • Sidklevs fina form
  • BP:s tighta försvar
  • Får svårt att luckra upp tighta försvar
Talar emot spelet
  • Varberg har släppt in många mål sista tre
  • BP har bra målform
  • Frågetecken kring målvaktsspelet i Varberg

Viktigt möte på Grimsta där Brommapojkarna tar emot jumbon Varberg. Här är BP rättmätiga favoriter men samtidigt är det extremt viktigt för båda lagen att inte förlora den här matchen. Och därför (bland annat) luktar det målsnålt.

Men att Varberg ska göra mål är knappast skrivet i sten. Brommapojkarna med stjärnskottet Sidklev i mål har bara släppt in ett mål senaste fem matcherna. Allt ska naturligtvis inte tillskrivas målvakten. Han har gjort det bra, men det är framför allt backlinjen med Calisir, Sörgard, Lysaker och Waker som gör ett grovjobb.

Varberg kommer att vara nöjda med en poäng i den här matchen. Så länge resultatet är oavgjort kommer man att vara bakåtlutat och då är det upp till BP att luckra upp den här bussen och det inte alla lag som klarar av det. Kan mycket väl bli possession som inte leder till någonting i den här matchen.

Varberg började säsongen med ett väldigt tight försvarsspel. Man spelade under 2,5 mål i fyra av sina fem första matcher. Men i de tre senaste har det trillat in hela tolv mål bakåt. Det behöver dock inte vara negativt för den här matchen. Det är extremt viktigt för Johan Persson att hålla tätt nu och självklart har han nött försvarsspel i veckan.

Speltips BP – Varberg

Den här matchen kan mycket väl utveckla sig till samma historia som BP – IFK som slutade 0-0 i början på månaden. Varberg kommer kötta och stänga spelvägar samtidigt som BP kommer att få hålla i bollen och försöka luckra upp försvaret, vilket är svårt mot lag som Varberg.

Det luktar målsnålt långa vägar och när vi får ett bra odds på under 2,5 finns det ingen anledning att tveka.

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback