Reklam

Brighton - Tottenham: 2

Matchcenter
5 oktober 2019 at 13:30 - Fotboll, England - Premier League
The American Express Community Stadium    Jonathan Moss
3 okt 2019 at 23:33 (Uppdaterad 5 okt 2019 at 15:27) 03/10
55
+2
Chans (1-X-2): 20-25-55%
Spelvärde: 112,75%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 5/10
Hit/Miss: 3-0
CoolBet Spela nu hos CoolBet

Nyckelfaktorer:
- Marknaden överreagerar efter Tottenhams käftsmäll i CL
- Skadeläget börjar se bättre ut för Tottenham (Aurier avstängd dock)
- Brighton har dålig form
- Tufft skadeläge i Brighton

Tottenham har spelat Champions League i veckan, matchen var på tisdagen och på hemmaplan, så inga resdagar. Dock åkte man på en riktig käftsmäll och förlorade mot Bayern Munchen med 2-7(!) Tottenham måste svara på den usla insatsen och har chans att göra det direkt på lördag förmiddag. Inledningen har varit knackig men nu börjar Tottenham få tillbaka sin ordinarie startelva med Alli tillbaka senast. 0 vinster, 2 oavgjorda och 1 förlust på bortaplan än så länge men då ska vi veta att motståndet har varit Leicester, Arsenal och Manchester City. Marknaden har överreagerat på detta och matchen senast mot Bayern Munchen.

Motståndet på andra sidan är Brighton som började säsongen väldigt bra med en 0-3 seger mot Watford (som senare har visat sig varit ganska dåliga) efter det har de inte vunnit en enda match så formen är svag. Brighton har stått för en stor omställning då man bytt spelfilosofi 180 grader till Potters possession fotboll vilket kan ta tid.
På hemmaplan har de 2 oavgjorda och 1 förlust. Då har man mött ganska mediokert motstånd. Burnley, Soton, West Ham. Nu har Potters fått ett gäng på skadelistan som påverkar laget. Duffy, Trossard, Knockbert är out och Pröpper är tveksam till spel.

Marknaden har överreagerat på Tottenhams form här och med nästan alla spelare tillgängliga. De möter ett Brighton med svag form och bedömer Tottenham iaf ha ca 55% chans och hittar bra spelvärde på raka 2:an till 2,05 

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback