Reklam

Bournemouth - Wolverhampton: (AH: 0,0) 2

Matchcenter
23 november 2019 at 16:00 - Fotboll, England - Premier League
Vitality Stadium    Simon Hooper
22 nov 2019 at 15:19 (Uppdaterad 23 nov 2019 at 17:53) 22/11
34
0
Chance (1-X-2) including handicap: 27-33-40%
Spelvärde: 108,60%
Lägsta spelbara odds: 1,68
Units: 4/10
Hit/Miss: 1-2
Bethard Spela nu hos Bethard

Nyckelfaktorer:
- Wolverhampton har en stigande form.
- King saknas i Bournemouth
- Traoré osäker  till spel i Wolves och Fraser osäker i Bournemouth

Wolverhampton började säsongen lite trögt men har börjat prestera bättre senaste omgångarna. De har ungefär samma lag kvar som gjorde succé förra säsongen. Svårigheterna för Wolves denna säsongen är Europa League-spelet och hur man ska klara av det med den ganska tunna truppen man har. Nu har det varit landslagsuppehåll och borde kunna ha bra fokus på denna matchen. Formen är fin för Wolverhampton och man har inte förlorat på 7 matcher i ligan.
Minuset inför denna matchen är att Traoré dras med en liten skada (hamstring) och kommer troligtvis inte starta men skulle kunna bli ett inhopp.

Formen i Bournemouth nedgående och har trots ett ganska lätt spelschema inte imponerat varken i spelet eller resultatet. Till denna matchen saknas King som är väldigt viktig för Bournemouths offensiv.  Det är vinsten hemma mot Manchester United som sticker ut och var en bra insats, annars var det ett tag sedan spelet såg bra ut och xG visar också att Bournemouth har fått med sig bättre resultat än vad man presterat och Wolves borde fått fler poäng än vad man presterat (enligt xG)

Trenden spelmässigt är lagen på väg åt två olika håll. Jag tycker dock att DNB på Wolves är ett bättre alternativ här, än den raka tvåan här eftersom att Wolves har varit väldigt svårslagna men samtidigt haft lite problem att döda matchen och tycker att värdet är bättre där.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback