Reklam

Bournemouth - Burnley: Under 2,5 Mål

Matchcenter
21 december 2019 at 16:00 - Fotboll, England - Premier League
Vitality Stadium    Martin Atkinson
21 dec 2019 at 00:20 (Uppdaterad 21 dec 2019 at 17:56) 21/12
22
0
Chans (över-under): 47-53%
Spelvärde: 102,82%
Lägsta spelbara odds: 1,89
Units: 3/10
Hit/Miss: 0-1
Bethard Spela nu hos Bethard

Nyckelfaktorer:
- Flera skador i på offensiva nyckelspelare i Bournemouth
- Bournemouth har haft svårt att göra mål denna säsongen, men försvarsspelet har varit helt ok
- Dyche har främst prioriteringar på försvarsspelet med sitt Burnley

Bournemouth har flera skador, både Wilson och King förväntas missa matchen och är väldigt viktiga spelare för Bournemouths offensiv. De har haft väldigt svårt att bryta igenom motståndarnas försvar med sitt stora bollinnehav. Det ska också tilläggas att det är flera skador i deras backlinje också med viktiga spelare som Ake och Cook borta men de höll nollan senast borta mot Chelsea och samma backlinje som spelade då är tillgängliga till denna matchen. Ska tilläggas att det endast är en match och att nuvarande backlinjen är väldigt oprövad

Den förväntade matchbilden är som vanligt för Bournemouths matcher hittills i år. De erhåller bollinnehavet och spelar runt bollen för att hitta ytor att bryta igenom motståndarnas uppställda försvar. Det har varit lite för långsamt i år som lett till att Bournemouth inte gjort så många mål denna säsongen. Burnley är stabila i sitt försvarsspel och är framförallt väldigt säkra i sitt uppställda försvarsspel, så denna matchbilden borde passa dem perfekt.


Sammanfattningsvis, förväntas en matchbild som borde leda till en match med få mål. Bournemouth för spelet och Burnley ligger rätt i sitt uppställda försvar och väljer att spela U2,5 mål till 1,94. Den relativt nykomponerade backlinjen i Bournemouth är svårt att avgöra kvaliteten på och väljer därför en ganska lite insats.
 

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback