Reklam

Bournemouth - Arsenal: 2

Matchcenter
26 december 2019 at 16:00 - Fotboll, England - Premier League
Vitality Stadium    Stuart Attwell
25 dec 2019 at 15:16 (Uppdaterad 26 dec 2019 at 17:52) 25/12
24
0
Chans (1-X-2): 20-29-51%
Spelvärde: 105,06%
Lägsta spelbara odds: 1,96
Units: 3/10
Hit/Miss: 1-1
Betsson Spela nu hos Betsson

Nyckelfaktorer:
- Tungt skadeläge i Bournemouth
- Artetas första match för Arsenal → borde ge en positiv reaktion
- Skadeproblem i Arsenals backlinje
- Dålig form på Bournemouth

Arteta ska göra sin första match som huvudtränare för Arsenal. Det är väldigt svårt på förhand att veta vilken formation och vilka spelare han kommer att starta med. Han kommer dock ha problem med att forma backlinjen eftersom varken, Tierney, Kolasinac, Chambers och troligtvis är inte Bellerin redo för start än. Alltså flera osäkra faktorer inför men troligtvis en positiv reaktion från Arsenalspelarna med ny huvudtränare kortsiktigt.

Bournemouth har väldigt många spelare borta, framförallt i försvaret och mittfältet. Försvaret är endast Francis, Mepham, Stacey och Simpson tillgängliga av försvararna i A-truppen eftersom att Rico är avstängd denna matchen. Skadorna har Bournemouth haft svårt att hantera och man har förlorat 5 av de senaste 6 matcherna. Positiva för Bournemouth är dock att både King och Callum Wilson är tillgängliga till denna matchen, vilket var ett tag sedan.

Tycker oddset är ligger för högt på Arsenal, med tanke på Bournemouths skadesituation och dåliga form. Arsenal har också varit riktigt svaga senaste tiden, men Arteta borde i alla fall få en kortsiktig effekt på laget. Dock många osäkra faktorer inför så väljer en låg insats.

 

  • 100% upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback