Annons

Speltips : Blir nedflyttade: Halmstads BK

31 mars 2024 at 15:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Uppdaterad
4
0
Betting. That's it.
Visa mer
Show less

Lag som åker ur

Chans: 36%
Spelvärde: 108,00%
Lägsta spelbara odds: 2,78
Units: 2/10
Bet365 Till Bet365
Klassiska HBK ser ut att ha en jobbig säsong framför sig och jag tror mycket väl det kan sluta med en biljett ner till Superettan för Haglunds gäng.

Halmstad räcker inte till

Trots att laget tog sig till semifinal i Svenska Cupen så ska man nog inte bli lurad av prestationerna där inför starten av Allsvenskan 2024.

Vi fick även se mot Malmö FF i semin att den berömda "HBK-defensiven" som varit så hyllad de senaste säsongerna kanske är lika solid längre.

Ofosou-Ayeh och Joseph Baffo är duktiga bakåt visst men sen då? Bredden räcker inte till riktigt och skulle skador uppstå på nyckelspelare här så blir det väldigt svårt att fylla luckorna.

Det här tycker jag gäller samtliga delar på planen men det som idag är mest frågetecken kring är anfallet.

Mohammed Naeem och Viktor Granath ser ut att bli Haglunds förstaval framåt. Dom kan göra mål men det känns som att finessen samt den riktiga kvalité saknas där uppe vilket vi även sett under försäsongen där målen uteblivit.

Detta tillsammans med att lagen som väntas hamna i botten med nykomlingar från Superettan som känns riktigt intressanta i GAIS och Västerås SK så gör det saken inte lättare.

Mitt säsongstips blir att HBK åker ut till 3.00 hos Bet365 som ligger högst just nu.

Halmstad hade sitt genrep mot Elfsborg på Borås Arena. Matchen slutade 4-0 till hemmalaget och jag tycker det här gav en bra försmak över hur den här säsongen kommer se ut.

  • Generös välkomstbonus
  • Världens största utbud av marknader och sporter
  • Användarvänlig mobilapp
  • Lättnavigerad sida
  • Bäst utbud av livebetting
  • Höga odds
  • Swish för insättning

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback