Reklam

Barcelona II - Racing Santander: Över 2,75 Mål

Matchcenter
25 juni 2017 at 20:15 - Fotboll, Spanien - Segunda B
25 jun 2017 at 11:28 (Uppdaterad 25 jun 2017 at 22:10) 25/06

Comments (2)
Chance (over-exact-under): 65-0-35%
Spelvärde: 115,05%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 6/10
Hit/Miss:
Bet365 Spela nu hos Bet365
Playoff till den spanska andraligan och vi ska ta oss an ett returmöte mellan Barcelona B - Racing Santander. Hemmalaget sitter onekligen i förarsätet här men gästerna reser till Mini Estadi för att sätta allt på ett kort. Det borde bli väldigt öppen och underhållande fotboll här.

Barcelona B åkte ur den spanska andraligan för ett par år sedan och satsar nu fullt ut på att ta sig tillbaka igen. En klubb som Barcelona gynnas givetvis av att deras ungdomsspelarna spelar på högsta möjliga nivå. De sitter även väldigt bra till i den här returen efter en klar seger i första mötet på El Sardinero för en vecka sedan. Abdon Prats satte förvisso dit 1-0 för Racing tidigt in i matchen, men när samme Prats tog ett rött kort i andra halvlek så kunde Barcelona rinna ifrån till en 4-1 seger. Barcelona behöver inte jaga några mål idag men det är den offensiva biten som sticker ut hos laget så de vill nog gärna sätta dit ett par bollar och döda den här returen. 83 mål på 38 ligamatcher säger en del om det offensiva.

Racing Santander har med andra ord en väldigt brant uppförsbacke inför returen, men de har knappast gett upp detta. Det finns en skyhög kapacitet i det offensiva och det visade man inte minst i senaste omgången mot Villanovense. Efter en 2-0 förlust på bortaplan så vände de på steken på hemmaplan genom en 4-0 seger. Ett resultat som skulle räcka till avancemang även i dagens match. De måste dock sätta allt på ett kort och det innebär även att de måste blotta sig defensivt, vilket bäddar för offensiv fotboll med chanser åt båda håll.

Inga större avbräck hos hemmalaget och hos gästerna stryker vi skadade backen David Corcoles tillsammans med avstängde anfallaren Abdon Prats.

***

Det var väldigt offensiv fotboll i första mötet och med tanke på förutsättningarna inför dagens match så borde det bli samma visa nu. Jag tror på målkalas och kastar därför in pengarna på över 2,75 mål.

/[email protected]

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Kommentarer

Feedback