Annons

Speltips : Atalanta - Marseille: (AH: +0,75) 2

Matchcenter
9 maj 2024 at 21:00 - Fotboll, Europa - Europa League
Gewiss Stadium    Jesús Gil
Uppdaterad
3
0
Rutinerad gammal spelräv som varit med i gamet i 10 år+. Mest känd från min tid som rysk punter.

Finns på Twitter: https://twitter.com/Stoppoloss

Tidigare spreadsheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/sbet
Visa mer
Show less

Europa League

Chans (1-X-2) handikapp inkluderat: 25-26-49%
Spelvärde: 107,08%
Lägsta spelbara odds: 1,78
Units: 4/10
Hit/Miss: 3-0
Bet365 Till Bet365
Helt öppet inför returen mellan Atalanta och Marseille i semifinalen Europa League 2023/24. Vem löser biljetten till finalen i Dublin senare i mah?

Atalanta lite väl stora favoriter

Det italienska "svensklaget" från Bergamo med Emil Holm och Isak Hien har gjort en strålande resa i Europa League så här långt där den stora höjdpunkten så här långt var när man slog ut Liverpool i kvarten utan snack.

Även i Serie A har Atalanta gått starkt på slutet där laget har tre raka segrar och ser ut att kunna lösa en femteplats som ger biljett till nästa säsongs Champions League.

Så sent som i måndags var laget igång med bortamatch i Salerno mot Salernitana. Underläge vändes till vinst med 2-1 där inte helt oväntat Scamacca och Koopmeiners gjorde varsina mål.

Den förstnämnda som tidigt satte 1-0 på Stade Vélodrome förra veckan har varit ett fint lyft för klubben sedan han anslöt från en misslyckad tour i West Ham.

Men totalt sett till det första mötet så blev jag faktiskt imponerad av det franska laget som skapade mest och som kanske till och med förtjänade segern. 

Marseille usla på resande fot

Något som verkligen inte talar för det här spelet är Marseilles otroligt bleka stats från bortaspelet i Ligue 1. Faktum är att laget är näst sämst av alla lag med 11 poäng på 15 matcher.

Totalt iskallt även i Europa League där Gassets gubbar endast lyckats vinna en så här långt, vilket var mot AEK Athen. Oroande resultat som man måste ha med sig här. Contrarian som man är så gillas detta på något sjukt sätt.

Något positivt är att OMFC har fått extra vila under helgen. Förhoppningsvis kan detta leda till någon procents mer fysisk och även psykisk förberedelse inför den svåra uppgiften.

Mitt tips: Atalanta - Marseille

Går som sagt väldigt mycket på det jag såg senast när lagen möttes på fransk mark. I min skalle kan jag inte riktigt få ihop att oddsen på hemmalaget ska ligga under 1,80.

Marseilles iskyla på bortaplan i all ära men nu snackar vi semifinal i Europa. Två riktigt starka lag som gjort det fantastiskt så här långt har respekt för varandra.

Risker kommer minimeras då inget lag jagar i underläge. Jag kan mycket väl se att det här till slut blir en förlängning/straff rysare.

Sidan som känns helt rätt är iaf den gästande med en +0.75-lina. Betyder att vi går vinnande om Marseille minst löser kryss, men går halva insatsen tillbaka om italienarna skulle lösa uddamålsvinst.

Har en jävla smygfeeling på Aubameyang och kompani!

  • Generös välkomstbonus
  • Världens största utbud av marknader och sporter
  • Användarvänlig mobilapp
  • Lättnavigerad sida
  • Bäst utbud av livebetting
  • Höga odds
  • Swish för insättning

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kommentarer

Feedback