Annons

Speltips : Aston Villa - Leeds United: Över 1.0 mål asian line första halvlek

Matchcenter
13 januari 2023 at 21:00 - Fotboll, England - Premier League
Villa Park    Michael Oliver
10 jan 2023 at 14:35 (Uppdaterad 14 jan 2023 at 15:34) 10/01
7
0

Premier League

Chans: 60%
Spelvärde: 106,20%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss:
Bet365 Till Bet365

Fredagsmatch i Premier League på Villa Park i Birmingham. Jag tänker att det här kan bli en rätt fröjdig match med fart åt båda håll och förhoppningsvis en hel del mål.

Aston Villa i chock

Vad var det som hände på Villa Park i helgen egentligen? Tappad ledning och torsk i FA-cupen mot League Two-laget Stevenage som absolut inte behöver skämmas, då de hade lägen för mer och även ett mål bortdömt för offside.

Unai Emery och gänget såklart utbuade för det var ju inget juniorlag man ställde ut, nej elvan bestod av klasspelare rakt igenom.

Nu gäller det att ställa om direkt och försöka bjuda igen fansen på en bra insats mot Leeds istället och jag hoppas laget kliver ut och öser på från start.

Leeds är luriga

Man vet inte riktigt var man har Jesse Marsch och Co. någonstans. Tycker ändå det finns något intressant i det här laget och man spelar stundtals riktigt bra fotboll. Vi såg i den senaste PL-matchen mot West Ham två fina mål där glödhete Rodrigo fixade 2-2. Innan hade Gnonto gjort 1-0-målet och även det är en intressant spelare framåt för Leeds.

I FA-cupen borta mot Cardiff i helgen bänkade man flera startspelare i en match som man hämtade upp ett 2-0-underläge. 90+3 kom kvitteringen av Perkins på straff vilket ger en boost i laget till detta möte med Aston Villa.

Aston Villa tre senaste:

Aston Villa - Stevenage 1-2

Aston Villa - Wolves 1-1

Tottenham - Aston Villa 0-2

Leeds tre senaste:

Cardiff - Leeds 2-2

Leeds - West Ham 2-2

Newcastle - Leeds 0-0

Speltips Aston Villa - Leeds

Mitt speltips till matchen blir Över 1.0 mål asian line hos Bet365. För alla nya med denna spelform betyder den att vi behöver minst två mål i första halvlek för vinst. Får vi ett mål i halvtid är det pengarna tillbaka och såklart vid 0-0 är det förlust på spelet.

Med tanke på Villas megafiasko i FA-cupen kan jag inte se annat än att laget vill gå ut från start och bara ösa på. Samtidigt som ett lurigt Leeds som har en del viktig offensiv kraft kan hota utan problem.

3-3 senast lagen möttes på Villa Park i PL där vi hade 5 mål redan i den första halvan. Enligt oddsen talar det för att det ska bli en del mål även denna fredag och jag lockas mest av denna spelformen men tycker även det är lite intressanta odds på gästerna.

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback