Annons

Speltips : Aston Villa - Crystal Palace: Båda lagen gör mål: Ja

Matchcenter
16 september 2023 at 16:00 - Fotboll, England - Premier League
Villa Park    Darren England
15 sep 2023 at 08:41 (Uppdaterad 16 sep 2023 at 18:10) 15/09
4
0

Premier League

Chans: 59%
Spelvärde: 104,43%
Lägsta spelbara odds: 1,69
Units: 4/10
Hit/Miss: 3-1
Betsson Till Betsson
Mycket talar för en offensivt präglat match på Villa Park i morgon lördag. Att båda lagen hittar nät känns troligt.

Revanschsuget hemmalag

Många inklusive mig själv trodde att Aston Villa skulle bjuda upp till dans på Anfield i Premier League innan landslagsuppehållet. Så blev inte fallet där laget misslyckades helt med matchplanen.

Liverpool vann med 3-0 och det var Unai Emerys blott tredje match där hans lag misslyckats med att göra mål sedan spanjoren anslöt som tränare ifjol.

Vågar man tro på en studs tillbaka på vinnarspåret? Nja. Jag är inte helt övertygad. Respekterar Roy Hodgsons Palace enormt som överraskat positivt så här långt.

Odsonne Edouard, Eze, Ayew, Mateta och även Schlupp har glimrat till ordentligt. Lägg till Lerma och Doucoure stabila jobb i defensiven som dukar upp för det fina anfallsspelet.

Crystal Palace saknar inte Zaha

Ivorianen som många trodde skulle lämna ett svart hål i anfallsspelet lämnade för Galatasaray, men det har inte märkts för Londonklubben vars spelare har höjts och fyllt upp luckan som ett lag.

Palace har endast förlorat mot Arsenal så här långt, en insats man ej ska skämmas över utan där laget stod upp på ett väldigt bra sätt.

CP har visserligen "bara" gjort fyra ligamål efter fyra omgångar där tre kom senast mot Wolves där det kändes som att de lossnade på riktigt. 

Kan sluta hursomhelst

Aston Villa kliver såklart in som favoriter här och man har imponerat på hemmaplan. Jag vill ändå höja ett varningens finger för gästerna som knappast kommer visa någon respekt.

Sedan backen Tyrone Mings blev skadad har det inte sett lika stabilt ut bakåt för Villa. Lägg där till att spelare som Buendia, Ramsey och Diego Carlos finns med på skadelistan.

Betydligt ljusare truppläge hos Crystal Palace som saknar Olise och Matheus Franca. 

Mitt speltips till den här kampen blir att Båda lagen gör mål, men sneglar även på att spela bortalaget som finns till över 4x.

1-2?

  • 500kr insättningsbonus
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Måndag 25 September 2023
- Användare
- Expert
- Quick Predict
19:00 IFK Värnamo - Sirius: 2 (Över 1.5 mål)
2,55
Lägg spel
Torsdag 28 September 2023
- Användare
- Expert
- Quick Predict
11:00 Europa - USA: 1
2,25
Lägg spel

Kommentarer

Feedback