Reklam

Arsenal - Manchester United: (AH: 0,0) 2

Matchcenter
1 januari 2020 at 21:00 - Fotboll, England - Premier League
Emirates Stadium    Chris Kavanagh
30 dec 2019 at 23:20 (Uppdaterad 1 jan 2020 at 22:52) 30/12
28
0
Chans (1-X-2) handikapp inkluderat: 30-30-40%
Spelvärde: 105,20%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 4/10
Hit/Miss: 2-0
Bet365 Spela nu hos Bet365

Nyckelfaktorer:
- Manchester Uniteds taktik fungerar bättre mot spelförande lag
- Arsenals form är usel 1 seger på 11 matcher(!)
- Skadeproblem i Arsenals backlinje.
- En dags mer vila för Manchester United


Arteta gjorde hemmaplans debut som tränare för Arsenal i söndags mot Chelsea och Arsenal spelade riktigt bra första 30 minuterna. Men bedömer det mer som att Lampard gick bort sig taktiskt och ändrade det med ett byte i runt halvtimmen och efter de var Chelsea klart de bättre laget. Arteta verkar envisas att spela med fyrbackslinje och har en riktigt svag backlinje till förfogande och nu senast gick Chambers av skadad så han startar säkert med David Luiz och Mustafi som inte skrämmer många lag i Premier League direkt.

Manchester United spelar väldigt bra när de inte behöver föra spelet. Problemet är när motståndarna ger över bollinnehavet till United de får problem då de saknar en tydlig spelidé för att bryta ned uppställda försvar. Arteta är drillad under Pep och kommer troligtvis vilja föra spelet hemma på Emirates. Den matchbilden kommer att passa United där de kan ligga rätt i positionerna och ställa om på kontring med sina snabba anfallsspelare. United har spelat väldigt bra mot de “bättre” lagen i ligan och har mot gamla “big six” 3 vinster och 2 oavgjorda.

Detta borde vara en match som passar Manchester United bra och de har fått en dag mer vila. Tycker det finns bra spelvärde på United sidan i denna matchen.

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Kommentarer

Feedback