Handboll är en fysisk sport fylld av varianter och massor av olika strategier. Det är en sport som är mycket underhållande att titta på och givetvis riktigt kul att oddsa på. Det är en sport som har många likheter med basket men är lite mer explosiv. Att det svänger rent resultatmässigt i en handbollsmatch är otroligt vanligt och framför allt i Elitserien där det ofta är väldigt tighta matcher. Det är alltså en ganska svår sport att oddsa på då resultatet ofta är svårt att förutspå.

Men som i alla andra lagsporter kan man gå efter hur laget presterat de senaste matcherna, hemmaplansfördel, nyckelspelare heta eller skadade, ja det finns massor av faktorer som givetvis kommer att påverka utfallet av resultatet.

 

Handbollens historia

Handboll var länge en väldigt enkel sport, där man kan jämföra den som doppbollen man spelar på idrotten i plugget. Det spelades på fotbollsplaner och var elva spelare mot elva. Det var först mot slutet av 1800-talet som handbollen började utvecklas till sporten som vi känner till idag. Ett centrum för handbollens utveckling har varit Danmark och även i stora delar Tyskland. Sverige har även de varit med på ett hörn och utvecklat handbollen.

Idag spelas en handbollsmatch i 60 minuter uppdelat på två halvlekar. Från varje lag är det sex spelare plus en målvakt på planen samtidigt. Undantaget är om något av lagen skulle dra på sig en utvisning då man får spela i numerärt under/överläge.

Sportbonus

Annonce

Krav på 1x fastställt spel med minimum insats 50 kr för att få spelkrediterna | Exkluderingar gäller för spel, minsta odds och betalningsmetoder | Insatser i spelkrediter exkluderas vid utbetalningar | Regler, villkor och tidsbegränsningar gäller |

Omsättningskrav: 0.00x bonus till minsta oddset 1,20.Du måste omsätta 0 SEK för att frigöra hela bonusbeloppet

Ytterligare villkor: Endast för nya kunder bosatta i Sverige. En kvalificerad insättning på 50 SEK eller mer från det att kontot registrerades ger spelaren rätt att inom 30 dagar ta del av erbjudandet om 100% i spelkrediter till ett matchande belopp, upp till max 1.000 SEK. Vid mottagande av erbjudandet kommer spelkrediterna att läggas på saldot på spelkontot där dessa medel inte kan tas ut. Endast ett öppningserbjudande per kund för alla Bet365’s produkter. För att kunna använda spelkrediterna behöver du först ha fastställda kvalificerande spel till värdet av insättningen (Max 1000 SEK) inom 60 dagar från att erbjudandet mottogs. Endast kvalificerande spel efter mottagande av erbjudandet räknas mot kravet. Det är inte tillåtet att använda betalningsmetoderna Neteller, Skrill, Skrill 1-Tap eller ”by Skrill” vid mottagande av erbjudandet med spelkrediterna. För att det ska gälla krävs det att du har verifierat ditt konto med två accepterade utgörande dokument. Se fullständiga regler och villkor för mer information. För att kunna lösa ut spelkrediterna måste vissa kriterier uppfyllas: Minst ett spel måste ha oddset 1.20 (1/5) eller högre. Vid kombination av marknader och matcher där det endast kan bli tre utfall, 1x2 te.x och spel har placerats på flera utgångar, liveodds eller före matchen räknas endast det första lagda spelet. Vid händelse av att ett spel stängs i förtid räknas endast den återstående aktiva insatsen. Vid ändring av ett spel med funktionen ”Ändra spel” räknas insatsen för det nya spelet. Spel som inte kommer att räknas är: Fullt stängda spel, Gaming, Direktspel, Annulerade spel, Liveoddsspel som fastställs som en push eller spel placerade via Bet365’s speltjänst via telefon. Spelare kan inte göra uttag på spelkrediter som inte är omsatta och kan inte användas på vissa produkter, erbjudanden och speltyper. Se fullständiga regler och villkor för erbjudandet för full översikt. Om ditt konto är inaktivt 90 dagar i rad kommer spelkrediterna att makuleras. Villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas.

Villkor och krav: Referera till Bet365 för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande

18+, regler och villkor gäller.

 

Tre nyttiga tips

Som med alla sporter du tänkt oddsa på så är det alltid bra att ta reda på tidigare resultat och så vidare. Det är gratis och något som kommer hjälpa dig att lägga vinnande spel.

Följ matchen, antingen live eller på på tv/datorn. Att lägga live odds på handboll är inte bara väldigt roligt utan också ett bra sett att vinna pengar med hjälp av sin kunskap.

Över/underspel brukar ofta ha relativt bra odds. Gör din bedömning grundat på tidigare resultat och antal mål. Lägg sedan det odds som du tror mest på och det som känns mest spelvärt.

 

Ta hjälp av statistik

Handboll är inte bara en stor sport i Sverige, många europeiska ligor håller hög och vissa högre klass än Sveriges Elitserien. Men den gemensamma nämnaren för i princip alla toppligor är att de är otrolig jämna och det är svårt att hitta "säkra" matcher. Därför är vår rekommendation, som nämnt ovan, att spela på över/underspel. Lycka till!