Reklam

Så får du dubbel insats på Sverige-Kanada!

Denna kampanj är inte längre aktiv

Detta erbjudande är för nya kunder

Sverige roterade i truppen ordentligt mot USA och kommer med pigga ben till måndagens åttondelsfinal i VM. Interwetten har ett erbjudande där du får dubbelt så mycket att spela för utifrån din första insättning.

Sätter du in 200 kronor så får du 400 kr att spela för. Spelar du den summan på svensk seger till 3.45 i odds kan du vinna hela 1380 kronor. Klicka här för att ta del av erbjudandet!

Klicka här för att ta del av erbjudandet

Ett av de äldsta spelbolagen på nätet

Det "gula" spelbolaget Interwetten är en riktig klassiker i spelvärlden, även om de faktiskt kom till Sverige för bara ett par år sedan. Spelbolaget grundades i Österrike 1990 och fokuserade under sju år, alltså innan Internet var speciellt utbrett, på att erbjuda spel på sport. Spelen mottog Interwetten via telefon.

1997 blev Interwetten en av de första aktörerna att erbjuda sportspel över Internet. Och idag erbjuder man spel på mer än 5 000 sportevenemang per vecka i fler än 60 sporter. Spelbolaget betraktas av många som en branschpionjär och var även med och grundade European Gaming & Betting Association (EGBA).

Letar du efter österrikisk kvalitet med gedigen historik ska du gå med i "det gula laget" och bli medlem hos Interwetten. Skapa ett konto idag så får du dubbelt så mycket att spela för (upp till 1000 kronor).

100% upp till 1000 SEK

18+, regler och villkor gäller
Läs recension
100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
Höga odds
smidig hemsida
18+, regler och villkor gäller

18+ | Regler och villkor gäller.
Ytterligare villkor:

Bonusen på 100% garanteras för nya kunder med den första enskilda inbetalningen upp till ett på maxbelopp på 1000 kr. Insatserna som krävs för att få ut den fulla bonusen, måste läggas inom 90 dagar. Klicka här för att ta del av de fullständiga villkoren från Interwetten.

Feedback