Reklam

Gå med i det gula laget och få 1000 kronor extra att spela för!

Denna kampanj är inte längre aktiv

Detta erbjudande är för nya kunder

Det "gula" spelbolaget Interwetten är en riktig klassiker i spelvärlden, även om de faktiskt kom till Sverige för bara ett par år sedan. Spelbolaget grundades i Österrike 1990 och fokuserade under sju år, alltså innan Internet var speciellt utbrett, på att erbjuda spel på sport. Spelen mottog Interwetten via telefon.

Gå till Interwetten här!

1997 blev Interwetten en av de första aktörerna att erbjuda sportspel över Internet. Och idag erbjuder man spel på mer än 5 000 sportevenemang per vecka i fler än 60 sporter.

Spelbolaget betraktas av många som en branschpionjär och var även med och grundade European Gaming & Betting Association (EGBA).

Letar du efter österrikisk kvalitet med gedigen historik ska du gå med i "det gula laget" och bli medlem hos Interwetten. Skapar du ett konto idag dubblar spelbolaget din första insättning (upp till 1000 kronor).

Interwetten
100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
Höga odds
smidig hemsida

18+ | Regler och villkor gäller.
Ytterligare villkor:

Bonusen garanteras för nya kunder och gäller den första inbetalningen, upp till och med 1000 kr. Insatserna som krävs för att erhålla bonusen måste läggas inom 90 dagar. Bonusen kommer att aktiveras i ett antal steg och så snart det första steget nåtts sätts bonusbeloppet automatiskt in på kundens konto som riktiga pengar.

Läs mer om bonusen hos Interwetten

Feedback