Reklam

Spelar du ofta på tennis? Bethard är spelbolaget med högst odds

Denna kampanj är inte längre aktiv

Detta erbjudande är för nya kunder

Bethard är det spelbolag som har högst återbetalning av alla spelbolag när det kommer till tennis. Just nu dubblar de din första insättning upp till 1000 kr när du skapar ett spelkonto. Vad väntar du på?

Viktigt att spela till högsta möjliga odds

Alla duktiga spelare vill jämföra odds och spela till bästa möjliga.

– Man kan prioritera olika saker som spelare när man väljer spelkonto, men det finns en sanning som inte går att komma ifrån. Det är viktigt med höga odds om man vill vinna pengar i längden. För ett enstaka spel kanske det inte känns som om den där sista tiondelen gör så stor skillnad, men över tid, med många spel, blir skillnaden enorm, berättar vår tennisexpert David Thorstensson.

– Bethard är det spelbolag som har högst återbetalning av alla spelbolag när det kommer till tennis. De har bestämt sig för att ligga högst, och det är bara att tacka och ta emot, fortsätter David, som du kan följa här på Betting.se.

Zlatan har valt Bethard. Det borde du också göra.

Spelbolaget grundades 2014 och de lägger stort fokus på att kunderna ska trivas och ha en grym spelupplevelse, vilket är en anledning till att de erbjuder skyhöga odds på allt från tennis till Premier League.

Bethard fick besked om sin svenska spellicens redan i mitten av december 2018 och när spelmarknaden ändrades 1 januari var Bethard alltså med från start.

Just nu dubblar Bethard din första insättning upp till 1000 kr när du skapar ett spelkonto.

Feedback