Annons

Sommar-OS speltips 2024

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Det är dags att gå igenon speltips på odds os 2024 som nu är hetare än någonsin där spelbolagen erbjuder ett större utbud på os odds än vi tidigare sett. Betting kommer bevaka hela de olympiska spelen i Paris med tips från våra experter på mängder av olika sporter och inte minst på våra svenska medaljhopp. Med alla sommar os tips samlade på den här sidan kommer ni kunna följa tävlingarna med extra spänning från morgon till kväll!

Få de bästa speltipsen på sommar-OS 2024

Stenhård satsning är vad som väntar hos oss på Betting när det gäller os tippning under juli och augusti månad 2024. Här hittar du några av Sveriges vassaste tippare och spelexperter på flera olika sporter som avgörs under OS i Paris.

Betta på OS har blivit väldigt populärt och då snackar vi inte bara om de vanligaste och populära sporterna som fotboll och handboll. Nej nu erbjuder även bettingbolagen mängder av marknader samt odds på Armand Duplantis, Daniels Ståhl och övriga svenska stjärnor som utöver de mindre grenarna i OS.

Var med och tippa os 2024 hos oss på Betting med våra tipsexperter som har många års erfarenhet i spelbranschen med jobb bland de största spelbolagen som oddssättare med mera. Vi vet hur man hittar spelvärde till os tipset i Paris 2024!

Missa inte tv-tiderna för sommarens OS, se våran guide för OS tv tider!

Speltips på vilket land som tar hem flest medaljer i Sommar-OS 2024 

Tips på vilket land i Paris OS som tar flest medaljer.

Det råder ingen tvekan om vilket land det är som förväntas vinna flest medaljer under OS i Paris. Det handlar som vanligt om giganten USA med en förkrossande historia bakom sig där det blivit totalt 2629 medaljer från tidigare OS, vilket är mer än dubbelt så många som tvåan Sovijet.

Oddsen på USA vinna medaljligan ligger omkring 1,15 där den största utmanaren ser ut att bli Kina som står i cirka 6,00. Utöver det ligger Frankrike närmast bakom med odds runt 35,00.

Visst kan man kanske kalla detta för ränta men att behöva låsa upp och satsa en större summa lockar inte alls utan vi kommer titta på medaljmarknader utan ”de stora favoriterna” samt H2H (head to head) när de släpps.

Att Sverige tar flest medaljer i sommar OS 2024 kan spelas till odds över 5000x  @LeoVegas*.

TILL LEOVEGAS!

Speltips på vinnare herrarnas stavhopp Sommar-OS 2024  

Tips på vem som vinner stavhopp herrar i OS 2024.

Favoriten till att vinna herrarnas stavhopp under OS i Paris är ingen annan än vår svensk, Armand ”Mondo” Duplantis. Han kommer till tävlingarna med superform efter att ha slagit nytt världsrekord tidigare i år under Diamond League-gala i Kina.

Det nya rekordet är nu på 6.24 meter och den stora frågan här är inte om Duplantis vinner OS 2024 utan om han kan lyckas slå sitt egna världsrekord.

Oddsen på ”Mondo” att vinna OS är för låga och vi kommer istället be spelbolagen erbjuda os odds på om Armand Duplantis slår nytt världsrekord.

TILL LEOVEGAS!

Speltips vinnare herrarnas diskus Sommar-OS 2024  

Tips på vem som vinner diskus herrar OS 2024 Paris.

Daniel Ståhl tillhör ett av våra stora medall/guldhopp under OS i Paris. Vi minns OS i Tokyo med glädje när två svenskar stod på pallen, där Daniel Ståhl tog guldet följt av Simon Pettersson på andraplatsen.

Kan vår stora diskusstjärna försvara guldmedaljen? Vi ser väldigt goda chanser till att Daniel Ståhl löser ett nytt OS guld, men han står ej som favorit inför detta olympiska spel där han i skrivande stund rankas som tredje bäst, efter Mykolos Alekna från Litauen och Kritijan Ceh från Slovenien.

Vi får oddset 5,50 på att Daniel Ståhl vinner OS guld i diskus 2024 och det är helt klart ett spelvärt odds på den regerande mästaren.

TILL LEOVEGAS!

Speltips: Antal guld Sverige tar i Sommar-OS 2024 

Tips på hur många guld svenskarna tar i OS 2024.

Målet för den svenska OS truppen är att ta fler medaljer än i de senaste olympiska spelen i Tokyo. Då blev det totalt 9 medaljer (tre guld och sex silver).

Till sommarens tävlingar ser vi ut att ha en något starkare trupp med stora hopp om guld för Armand Duplantis, Sarah Sjöström och handbollslandslagen. Det återspeglas hos spelbolagen vars linor för antal medaljer och guldmedaljer nu ligger på 11.5 samt 4.5.

Vårt speltips på antal medaljer i os 2024 blir dock att syna Över 11.5 till 1,95 hos Expekt. Det finns som sagt väldigt goda utsikter för att slå förra upplagans medaljskörd.

TILL EXPEKT!

FAQ speltips Sommar-OS 2024 

Här nedan får du svar på de vanligast förekommande frågorna gällande speltips på Sommar-OS 2024. 

Var hittar jag speltips på OS i Paris 2024?

Du kan svara att du hittar alla speltips om Sommar-OS 2024 på den här sidan.

Vilka speltips på Paris-OS 2024 rekommenderar Betting?

Redan nu hittar du flertalet långtidsspel på sidan som går att spela på direkt. När spelen är igång hittar du alla speltips på de olika grenarna på den här sidan.

Vill du skriva speltips på Betting.se?

Om du vill skriva dina egna speltips på OS i Paris och inte har ett konto kan du skapa ett konto genom att klicka på “Skapa Konto” i toppen av det högra hornet, följ instruktionerna och när din profil är skapad väljer du bara “Lägg till nytt speltips”.

Vilket är det hetaste speltipset inför Sommar-OS 2024?

Det hetaste speltipset till os 2024 är att Sverige ska ta minst 12 medaljer.

Bästa spelbolaget för OS i Paris 2024?

Ett spelbolag vi kan rekomendera som verkligen kommer satsa på Sommar-OS 2024 är Expekt.

Feedback