Annons

Wolverhampton Wanderers - Premier League odds 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Wolverhampton Wanderers

Hela spelschemat

Premier League 2023/24 är vargarnas sjätte raka säsong i toppskiktet av det engelska seriesystemet. Klubben har genom åren varit väldigt aktiva på transfermarknaden, speciellt har man valt att värva in portugisiska lirare. Efter en tung start förra säsongen så lyckades vargarna sluta på en stabil position, vilket vi tror de även bör göra i den kommande upplagan.

Odds på Wolves i Premier League 2023/24

Nedan ser du oddsen på Wolves i Premier League säsongen 2023/24. 

Wolves odds Premier League 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Sluta på övre halvan 4,50
Bäst i Midlands 5,00

Betta på Premier League hos Expekt!

Information & Statistik: Wolves

Styrkor

Julen Lopetegui ska helt klart nämnas som en styrka i Wolves. Den spanska tränaren fick en tuff uppgift i fjol men vände den dystra trenden med bravur. Tycker även att målvakten Jose Sa ska få ett omnämnade här. Han var en klar bidragande faktor till att laget gick så starkt under våren. 

Svagheter

Joao Moutinho, Ruben Neves, Adama Traore, Diego Costa och Conor Coady. Där har ni några rutinerade herrar som lämnat klubben och just nu tycker vi det råder lite tveksamheter kring hur laget kommer formas inför premiären. Boubacar Traore från Metz är den enda värd att nämna som tillkommit men även han är ett stort frågetecken. Är truppen tillräckligt bred för att lyckas bli ett lag för den övre halvan? Tveksamt.

Fakta om laget: Antal spelade säsonger, var är laget från, antal titlar

Wolverhampton Wanderers FC kommer från staden Wolverhampton som ligger i landskapet West Midlands. Oftast nämns fotbollsklubben bara som “Wolves” då det är väldigt sällan man hör någon säga “Wolverhampton”. Molineux Stadium heter lagets arena där de spelar sina hemmamatcher. Tre gånger har de vunnit den engelska högstaligan(Premier League), fyra gånger har de vunnit FA-cupen och Charity Shield. De har vid två tillfällen vunnit ligacupen.

Deras största rivaler är West Bromwich Albion, Aston Villa och Birmingham City.

Historik

Laget St. Luke’s FC uppstod 1877 och bytte namn till Wolverhampton Wanderers 1879. Klubben var ett av de ursprungliga lagen som var med och bildade Football League 1888. I den första matchen någonsin i den nya ligan mötte de Aston Villa. Deras första stora titel kom 1893 när de vann FA-cupen. Det dröjde till 1907/08 innan de tog sin andra titel i samma cup, 1948/49 och 1959/60 är säsongerna när de återigen stod som vinnare i den prestigefyllda utslagsturneringen. Deras två pokaler i ligacupen tog de 1973/74 och 1979/80.

Charity Shield har de vunnit vid fyra tillfällen varav endast en gång har de stått som ensamma segrare, 1959. Åren 1949, 1954 och 1960 delade de på priset.

Årtiondet när laget hade sina största framgångar var 1950-talet då de vann ligan tre gånger, säsongerna 1953/54, 1957/58 och 1958/59.

Spelschema, Wolverhampton Wanderers

Spelschema, Premier League odds 2023/24

Kommentarer

Feedback