Annons

Washington Commanders - NFL 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Washington Commanders

Hela spelschemat

Washington Commanders har äntligen fått nya ägare efter att Daniel Snyder lämnat och Josh Harris tagit över skutan. Och laget lär bara kunna hoppas på att gå till slutspel direkt i NFL 2023/24 med hjälp av den nye ägaren. Commanders har bara nått playoff fem gånger sedan millennieskiftet och väl där vunnit en ynka match. Det lär dröja några år innan ägarskiftet ger effekt ute på planen, vilket också oddsen pekar på inför årets säsong. Allt annat än en jumboplats i NFC East vore något av en ganska stor skräll för Commanders.  
 

Odds på Washington Commanders i NFL 2023/24 

Se utvalda odds i tabellen på Washington Commanders i NFL 2023/24. 
 

Odds: Washingon Commanders 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinna Super Bowl LVIII 65,00
Vinna NFC Championship 29,00

Styrkor 

Trots att man är nederlagstippade så är Washington Commanders knappast ett av de sämsta lagen i NFL 2023/24. Defensivt var man inte dåliga förra året, där rankades man faktiskt bland de bättre av lagen i NFL. Laget kan även spela utan press och får man en bra start på säsongen så är allt möjligt. Under den senaste säsongen var man laget som satte punkt för Philadelphias Eagles obesegrade svit. Så visst finns det kvalitet här, men motståndarna i NFC East är alla mycket bättre lag på pappret.  

Svagheter 

Laget saknar några riktigt klart lysande stjärnor i sitt offensiva spel. Quarterbacken Carson Wentz hade en riktig dålig säsong senast, vilket ledde till att han släpptes som free agent i februari i år. Vad som skulle lyfta laget är en riktigt skicklig quarterback, men vi ser inte att en sådan finns i truppen. Vilket tyder på att det kommer bli en tuff säsong för huvudstadslaget. Lagets offensiv är helt enkelt för mycket mellanmjölk.  

 
 

Fakta och historik 

Laget hette fram till 2020 Washington Redskins. Man vann två NFL-titlar innan Super Bowl-eran. 1937 och 1942. Efter detta har man plockat hem tre Super Bowls, även om den senaste kom för över 30 år sedan: 1982, 1987 och 1991.  

 

 

Spelschema, Washington Commanders

Spelschema, NFL odds 2023/24

Kommentarer

Feedback