Annons

Tampa Bay Buccaneers - NFL 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Tampa Bay Buccaneers

Hela spelschemat

När laget lyckades få in storstjärnan för några år sedan ledde det direkt till en Super Bowl-titel.Nu verkar det som att Brady har lagt av på riktigt efter den förra säsongen. Hur kommer det att påverka lagets chanser i NFL 2023/24? Man lyckades med minsta möjliga marginal med att vinna NFC South senast, men det blev respass direkt i slutspelet mot Dallas Cowboys. Det mesta talar för att man kommer att få det tufft att göra något bättre av denna säsongen, speciellt utan en viss Mr Brady.  

 
 
Odds på Tampa Bay Buccaneers i NFL 2023/24 

Se utvalda odds i tabellen på Tampa Bay Buccaneers i NFL 2023/24.  
 

Odds: Tampa Bay Buccaneers 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinna Super Bowl LVIII 123,00
Vinna NFC Championship 67,00

Styrkor 

Trots förlusten av Brady så går man in i årets säsong med att man trots allt vann NFC South förra året och man har nu gjort en hel del förändringar även i ledarstaben.I NFL kan nytt blod och förändringar ge resultat snabbt och  Buccaneers tog sig trots allt till slutspel senast och vi ser att man skulle kunna upprepa den bedriften igen då motståndare i divisionen inte direkt skrämmer slag på någon just nu.  

 
Svagheter 

Hur mycket kommer Bradys sorti att påverka laget. Trots att han var 45 år fyllda så gjorde han inte bort sig i NFL. Han var direkt monumental för några år sedan då laget vann Super Bowl. Antingen så kommer lagets nya quarterbackar ta chansen och visa upp sig i hans frånvaro. Men det troligare scenariot är att de nya spelarna inte kommer upp i hans nivå, vilket i och för sig är förståeligt. Men det kommer så klart göra Tampa Bay till ett sämre lag i alla fall på kort sikt.  

 
 
Fakta och historik 

Klubben bildades när Super Bowl-eran redan hade dragit i gång 1976. Buccaneers har två titlar efter att ha vunnit Super Bowl båda gångerna de lyckats med att ta sig dit: 2002 och 2020.  

Spelschema, Tampa Bay Buccaneers

Spelschema, NFL odds 2023/24

Kommentarer

Feedback