Annons

Seattle Seahawks - NFL 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Seattle Seahawks

Hela spelschemat

Lagets 71-årige huvudtränare Pete Carroll har tränat Seahawks i över tio år nu och han ser inte ut att ha några planer på att sluta än. Innan fjolårets säsong bytte man bort den mycket rutinerade quarterbacken Russell Wilson till mångas förvåning. Istället satsade man på Geno Smith som gjorde en riktigt fin säsong. Laget är kända för att ta okonventionella beslut som ofta lyckas i slutändan. Nu siktar man på att ta sig till slutspel i NFL 2023/24 och väl där vill man nog vara med och utmana de starkare lagen på pappret. Carrolls rutin och sluga tankar kan vara helt rätt man för att göra Seahawks till en riktig outsider i år.  
 

Odds på Seattle Seahawks i NFL 2023/24 

Se utvalda odds i tabellen på Seattle Seahawks i NFL 2023/24.  
 

Odds: Seattle Seahawks 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinna Super Bowl LVIII 35,00
Vinna NFC Championship 15,00

Styrkor 

Geno Smith imponerade som quarterback under den förra säsongen och belönades med ett saftigt treårskontrakt. Om han kan fortsätta på sin fina form så har Seattle Seahawks en riktigt stark quarterback. Resten av lagets offensiv ser också ut att vara stark. Om de hittar sin rätta nivå offensivt så har de en kraft som få lag kan matcha. I såna fall kan de på allvar utmana 49ers om titeln i NFC West.  
 

Svagheter 

Defensivt var laget ganska mediokert under stora delar av den förra säsongen. Nu har man hämtat in flera spelare för att stärka upp den lagdelen. Frågan är om det räcker mot de bästa lagen i NFL? Lagets defensiv har verkligen inte samma potential som offensiven. Men Carroll är en mycket bra huvudtränare som mycket väl kan vara rätt man att få rätsida på lagets lite skakiga defensiv. Om man på allvar vill vara med och utmana de bästa lagen måste man steppa upp sin defensiv så enkelt är det.  
 

Fakta och historik 

Historiskt sett så har inte Seahawks så mycket att komma med. Det är främst i modern tid som man har varit med och utmanat i toppen av NFL. Tre Super Bowls har det blivit: 2005, 2013 och 2014. Man lyckades vinna en av dessa tre, nämligen 2013.  

Spelschema, Seattle Seahawks

Spelschema, NFL odds 2023/24

Kommentarer

Feedback