Annons

San Francisco 49ers - NFL 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, San Francisco 49ers

Hela spelschemat

Laget från norra Kalifornien vaknade till liv efter en dålig start i fjol. Man avslutade grundserien med 10 raka segrar och vann NFC East. Sedan vann man två matcher till i slutspelet, innan det tog stopp i NFC Championship mot Philadelphia Eagles. Nu går man in i NFL 2023/24 som ett av de starkaste lagen på förhand. Detta trots att det finns vissa frågetecken kring vem ska vara lagets främste quarterback. Brock Purdy är antagligen tillbaka efter en svår armbågsskada som han ådrog sig i säsongens sista match i vintras. Frågan är om han kan visa upp samma fina form som han gjorde under den senaste säsongen i NFL? 
 

Odds på San Francisco 49ers i NFL 2023/24 

Se utvalda odds i tabellen på San Francisco 49ers i NFL 2023/24.  
 

Odds: San Francisco 49ers 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinna Super Bowl LVIII 10,00
Vinna NFC Championship 4,50

Styrkor 

San Francisco 49ers har en mycket stark och stjärnspäckad trupp. Under den förra säsongen var det främst defensiven som stack ut som den allra bästa i hela NFL. Lagets Nick Bosa fick pris som hela ligans bästa försvarare 2022. Om Brock Purdy hittar tillbaka till sin storform, så har 49ers toppspelare på alla positioner, vilket gör att laget verkligen är en seriös utmanare att ta sig till Super Bowl under årets säsong. Få andra lag kan matcha laget när det kommer till truppens nivå och bredd på truppen.  
 

Svagheter 

Det finns som sagt frågetecken kring om Brock Purdy kan ta sig tillbaka från sin allvarliga armbågsskada. Just nu ser det ut som han är redo för spel, men kommer han kunna spela på samma höga nivå som under delar av den förra säsongen? Om inte Purdy kommer upp i nivå så kan laget få problem med quarterbackpositionen. Alternativen bakom Purdy är inte tillräckligt bra för ett lag som ska utmana om Super Bowl på allvar. Så enkelt är det. Kanske kan lagets höga kvalitet i andra lagdelar täcka upp för quarterbackproblemen. Men vi tror att det kan bli tufft om Purdy inte presterar på topp igen.  
 

Fakta och historik 

49ers är ett mycket framgångsrikt lag i NFL:s historia. Man har vunnit sin division hela 21 gånger. Mellan åren 1981 och 1994 plockade man hem alla sina fem Super Bowl-titlar. En otrolig bedrift att lyckas säkra så många titlar under en så kort tidsperiod. Man förlorade även Super Bowl tåv gånger den senaste tiden: 2012 och 2019.  

Spelschema, San Francisco 49ers

Spelschema, NFL odds 2023/24

Kommentarer

Feedback