Annons

New Orleans Saints - NFL 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, New Orleans Saints

Hela spelschemat

Laget hamnar exakt i mitten av ligans alla lag om vi kikar närmare på oddsen för NFL 2023/24. Dock ser det ut som att man bör ha en mycket fin chans att plocka hem NFC South. Divisionen var riktigt jämn i fjol där tre lag slutade på sju vinster och Tampa Bay Buccaneers tog hem titeln med åtta vinster. Duon Derek Carr och Michael Thomas lär bli otroligt viktiga för lagets offensiv. Om de båda hittar tillbaka till gammal god form så kan Saints utan tvekan stå som vinnare av NFC South när grundserien summeras.  

 
 
Odds på New Orleans Saints i NFL 2023/24 

Se utvalda odds i tabellen på New Orleans Saints i NFL 2023/24.  

Odds: New Orleans Saints 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinna Super Bowl LVIII 67,00
Vinna NFC Championship 34,00

Styrkor 

Rent statistiskt var man bäst defensivt i NFC South i fjol. Även offensivt var man okej och man gjorde fler poäng framåt och släppte till färre än divisionsvinnarna Buccaneers. Så nu gäller det för Saints att man omvandlar hyfsad statistik till några fler segrar den här säsongen. Som sagt står ett stort hopp till den nya quarterbacken Derek Carr, han har fin erfarenhet och hittar han tillbaka till sin forna form efter en lite knackig säsong 22/23, så är han en av NFL:s bättre spelare på sin position.   

 
Svagheter 

Vi återkommer igen här till Derek Carr. Ett av Saints stora problem den förra säsongen var att de inte hade en tillräckligt bra quarterback. Carr dumpades av Las Vegas Raiders efter en mindre lyckad säsong. Det kan tyckas vara ett vågat spel från Saints att plocka in Carr på ett saftigt kontrakt. Risken finns att han är på väg neråt i sin karriär. Precis samma kan gälla lagets Michael Thomas. Duon är två riktigt bra spelare men det finns tecken på att båda har haft sin bästa år i karriären bakom sig. Om så är fallet så är det en riktig försvagning av lagets anfallsspel.  

 
 
Fakta och historik 

Klubben bildades ganska sent och precis innan Super Bowl-eran drog i gång 1966. Sin första och enda titel dröjde det ett tag innan man vann. 2009 lyckades Saints vinna Super Bowl.  Det är också enda gången som laget har lyckats ta sig hela vägen till en Super Bowl.  

 

Spelschema, New Orleans Saints

Spelschema, NFL odds 2023/24

Kommentarer

Feedback