Annons

New England Patriots - NFL 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, New England Patriots

Hela spelschemat

Att New England Patriots sitter på en av NFL 2023/24 absolut bästa head coacher i Bill Belichick finns det inget tvivel om, defensiven kan man lita på uppe Boston. Det är alltid tufft att komma upp och spela utomhus på Gillette stadium i Foxborough, det är ofta kallt samt blåsigt och matcherna blir ofta grisiga och poängfattiga. Publiken är högljudd och det finns alltid en väl planerad defensiv strategi. Däremot har man haft svårt att få riktig fart offensivt sen Tom Brady flyttade. Mac Jones som valdes tidigt i draften har inte varit dålig men inte heller kunnat lyfta Patriots mot nya höjder.

Odds på New England Patriots i NFL 2023/24

Se utvalda odds i tabellen på New England Patriots i NFL 2023/24.

Odds: New England Patriots 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinna Super Bowl LVIII 67,00
Vinna NFC Championship 41,00

Styrkor

Patriots sitter med en av NFL;s absolut bästa coachingstaber som har firat stora framångar genom åren. Även om Patriots haft några svaga år sen Tom Brady flyttade vidare är det ingen som tvivlar på Belichicks unika öga för spelet. I spelet råder det inga tvivel att styrkan ligger i ett sammansvetsat duktigt försvar som är väldigt jobbiga att möta. Försvaret var på tredje plats i hela NFL i antal sacks på motståndarens quarterback och även mot springspel är man väldigt solida. På hemmaplan kan borde Patriots kunna lösa en hel del segrar tack vare försvaret.

Svagheter

Quarterback Mac Jonas hade ingen bra andra säsong och för att Patriots ska kunna ta några steg framåt och nå slutspel igen måste han i alla fall bli solid. Förra året rankades han som 28e bästa QB och med såna stats på den viktigaste positionen nås inga slutspel. Patriots har litat mycket på sitt springspel, det kommer man givetvis fortsätta med men även passpelet måste fungera betydligt bättre än förra året för att man ska ha en chans. Samtidigt såg ju en av NFL bästa coachingstaber någonting i Mac Jones i samband med draften så hoppet är inte ute.

Fakta och historik

Historiskt är Patriots NFL bästa lag, man har tagit totalt 6 Superbowl vinster och det är bäst tillsammans med Steelers. Efter att ha dominerat sin division i många år har man sista åren tappat lite.

Spelschema, New England Patriots

Spelschema, NFL odds 2023/24

Kommentarer

Feedback