Annons

Minnesota Vikings - NFL 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Minnesota Vikings

Hela spelschemat

Vikings imponerade stort under fjolårets grundserie där man plockade hem hela 13 segrar. Frågan är om man kan hålla uppe den höga nivån i NFL 2023/24? Det blev respass direkt i slutspelet mot New York Giants. Nu är man givetvis oddsfavoriter att vinna NFC North återigen. Men det gäller att VIkings är på tårna från start, annars kan man få möta oväntat hårt motstånd från Green Bay Packers och Detroit Lions.

 

Odds på Minnesota Vikings i NFL 2023/24

Se utvalda odds i tabellen på Minnesota Vikings i NFL 2023/24.

 

Odds: Minnesota Vikings 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinna Super Bowl LVIII 41,00
Vinna NFC Championship 15,00

Styrkor

Många av Vikings matcher var jämna under förra säsongen, men man hittade allt som oftast en väg att vinna dessa matcher. Flera kritiker menar att de vann fler matcher än vad de borde. Men å andra sidan är det en styrka att vinna matcher även om man inte presterar på topp. Det är exakt så en vinnarkultur byggs upp. Vikings visade att de är det starkaste laget när det väl gäller under fjolårets grundserie. Nu gäller det att man kan bygga vidare på detta och bli ett vinnande lag även i slutspelet.

 

Svagheter

Defensiven var stundtals skakig den förra säsongen och den havererade nästan totalt i slutspelet mot Giants. Vikings agerade och Donatell som var ansvarig för defensiven sparkades och man har nu plockat in Brain Flores för att stoppa läckorna i defensiven. Detta kan bli ett tufft jobb för Flores och frågan är om vi kommer att se några positiva resultat redan direkt i grundserien? Detta är givetvis inte bara en tränarfråga, vi är inte helt övertygade om att laget har tillräckligt bra spelare för att få bukt på de defensiva problemen om man vill vara med och uta´mana längre än vad man gjorde i fjol.

 

Fakta och historik

Minnesota är faktiskt ett av lagen i NFL som aldrig har lyckats vinna en Super Bowl. Man vann dock en titel innan Super Bowl introducerades. 1969 lyckades man plocka hem sin enda titel. Under 70-talet tog man sig dock till tre Super Bowls, men man fick se sig besegrade i alla tre matcherna. Sedan dess väntar fansen fortfarande på att laget ska ta sig till en Super Bowl igen.

Spelschema, Minnesota Vikings

Spelschema, NFL odds 2023/24

Kommentarer

Feedback