Annons

Miami Dolphins - NFL 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Miami Dolphins

Hela spelschemat

En blek avslutning förra säsongen gav ändå en plats i slutspelet, där det dock tog slut direkt mot Buffalo Bills. Med en titt på resultaten under försäsongen blir man skeptisk och inte allt för exalterad. NFL 2023/24 oddsen hos spelbolagen säger dock att Dolphins ska ha en tillräckligt bra trupp för att lösa biljett till nytt playoff-spel och sen kan allt hända.
 

Odds på Miami Dolphins NFL 2023/24

Se utvalda odds i tabellen på Miami Dolphins i NFL 2023/24.
 

Odds: Miami Dolphins 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinna Super Bowl LVIII 26,00
Vinna AFC Championship 12,00

Styrkor

Dolphins styrka ser helt klar tut att ligga i defensiven som kan tillhöra en av NFLs bästa. Jalen Ramsey och Vic Fangio är två klasspelare som lyfter det här laget till kansek en outsider att gå långt den här säsongen. Det ska dock mycket till om det ska räcka hela vägen till Las Vegas i februari.
 

Svagheter

Vi sätter ett stort frågetecken för lagets quarterback, Tua Tagovailoa som har en bra bitupp till de allra bästa på positionen. Om defensiven ser bra ut så råder det större tveksamheter offensivt vilket vi fått erfara under pre-season där Dolphins verkligen underpresterat.
 

Fakta och historik

Miami Dolphins grundades 1965 och spelade sin första säsong i NFL 1966. Laget spelar på Hard Rock Stadium och håller till i East Division samt AFC Championship. Man har vunnit Super Bowl två gånger, AFC fem gånger och East Division 13 gånger.

Spelschema, Miami Dolphins

Spelschema, NFL odds 2023/24

Kommentarer

Feedback