Annons

Los Angeles Rams - NFL 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Los Angeles Rams

Hela spelschemat

Efter Super Bowl-vinsten 2021 så hade Rams en rejäl fiaskosäsong senast. 5-12 blev siffrorna i grundserien. Nu står man här inför säsongen med ett på pappret ganska kasst lagbygge, som leds av en mycket bra tränare i Sean McVay. Oddsen pekar på att laget kommer få det mycket tufft i NFL 2023/24. Aaron Donald är fortsatt en av ligans absolut bästa spelare och en sådan tillgång är aldrig negativ, men mycket talar för att Rams kommer få det tufft att nå slutspel i år igen.  
 

Odds på Los Angeles Rams i NFL 2023/24 

Se utvalda odds i tabellen på Los Angeles Rams i NFL 2023/24.  
 

Odds: Los Angeles Rams 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinna Super Bowl LVIII 65,00
Vinna NFC Championship 36,00

Styrkor 

Huvudtränare McVay lyckades som en orutinerad och mycket ung tränare att transformera Rams till en Super Bowl-vinnare 2021. Nu behöver han göra om samma bedrift igen. Trion Matthew Stafford, Cooper Kupp och Aaron Donald är av högsta klass. Om de tre hittar tillbaka till formen från 2021 så har Rams trots allt en chans att vinna en hel del matcher. Med en sådan tränare och tre riktigt fina spelare så borde det inte vara omöjligt för laget att höja sig rejält från den förra säsongen.  
 

Svagheter 

Bakom ovan nämnda stjärntrio så ser truppen oroväckande tunn ut. Laget ser dessutom ut att just nu vara mitt i en negativ spiral efter vinsten 2021. Förra året var snudd på katastrofalt, och det kommer att krävas ett enormt hårt jobb och motivation att vända på skutan i år. 49ers och Seahawks ser mycket bättre ut än Rams i NFC West. Vi tror helt enkelt inte att laget kommer att räcka till för att vara med och slåss om slutspelsplatser.  
 

Fakta och historik 

Innan NFL drog igång så lyckades laget plocka hem två titlar till Los Angeles: 1945 och 1951. Efter detta har man tagit sig till fem Super Bowls. Av dessa fem har man tagit sig vinnande ur två: 1999 och 2021.  

 

 

 

Spelschema, Los Angeles Rams

Spelschema, NFL odds 2023/24

Kommentarer

Feedback