Annons

Los Angeles Chargers - NFL 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Los Angeles Chargers

Hela spelschemat

Här har vi ett lag med höga förväntningar på sig själva efter förra säsongen som blev till ett misslyckande när man åkte ut direkt i playoffs, med retliga en poäng mot Jacksonville Jaguars. Nu har quaerbacken Justin Herbert förlängt sitt kontrakt vilket är nyckeln till att det ska kunna bli några framgångar för Chargers. Slutspel bör det bli, men hur långt kan man gå?

Odds på Los Angeles Chargers i NFL 2023/24

Se utvalda odds i tabellen på Los Angles Chargers i NFL 2023/24.

Odds: Los Angeles Chargers 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinna Super Bowl LVIII 25,00
Vinna AFC Championship 13,00

Styrkor

Att förlänga med quarterbacken Justin Herbert är n styrka och tillsammans med unga talanger samt rutinerade veteraner finns en bra balans i laget som mycket väl kommer kunna bjuda upp till dans under säsongen. Joey Bosa, Austin Ekeler, Derwin James och Eric Kendricks, där har ni några namn att hålla extra koll på i Chargers lägret.
 

Svagheter

Chargers rankas en bra bit från den absoluta toppen och få ta på sig en outsider kostym. En övertygande seger mot Rams för att sedan förlora mot Saints tycker vi speglar lagets situation väl där den riktiga stabiliteten finns för att kunna gå hela vägen till Super Bowl. Klubben saknar den där vinnarmentaliteten som aldrig funnits i DNA:t.

Fakta och historik

Los Angeles Chargers grundades 1959 och gjorde sin första säsong i NFL 1960. Laget spelar i AFC Conference och West Division. Hemmamatcherna spelas på SoFI Stadium Inglewood, California. Mellan 1961-2016 höll laget till i staden San Diego. ”The Bolts” har vunnit sin conference en gång (1994) och Western division hela 15 gånger. Super Bowl har klubben dock aldrig lyckats vinna s här långt.

Spelschema, Los Angeles Chargers

Spelschema, NFL odds 2023/24

Kommentarer

Feedback