Annons

Kansas City Chiefs - NFL 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Kansas City Chiefs

Hela spelschemat

Regerande mästarna Kansas City ser ut som rättmätiga favoriter inför NFL 2023/24. Laget som tränas av seriens bästa headcoach endast utmanad av Patriots Bill Belichick. Att Kansas sitter på NFL bästa Quarterback finns det inget tvivel om, trots att han var halvskadad i slutspelet såg han till att vinna sin andra Superbowl. Laget har visat sig kunna ersätta om stjärnspelare som Tyreek Hill som inför förra säsongen gick till Miami Dolphins. Det finns nog ingen som tvivlar på att Kansas rankas högst inför året och att de är laget att slå.

Odds på Kansas City Chiefs i NFL 2023/24

Se utvalda odds i tabellen på Kansas City Chiefs i NFL 2023/24.

Odds: Kansas City Chiefs 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinna Super Bowl LVIII 7,00
Vinna NFC Championship 4,50

Styrkor

Lagets största styrka är svårt att bortse ifrån att man har NFL:s största stjärna på den viktigaste positionen; Patrick Mahomes fortsätter att komma fram med helt magiska spel och med honom i laget har de ett extremt svårstoppat anfall. Lägg till Mahomes magiska samarbete med NFL bästa tight end och man förstår att det kommer göras mycket poäng även i år hos Chiefs Det ska mycket till att något annat lag ska vinna AFC West.

Svagheter

Det finns en del oro runt försvaret då en av NFL:s absolut bästa försvarsspelare ännu är i kontraktstvist med Chiefs. Här menar vi självklart Lindman Chris Jones som varit nyckeln i Chiefs försvar i flera år. Det kan mycket väl vara läge att betala vad som efterfrågas här då Chiefs försvar utan Jones skulle avsevärt försvaga de regerande Super Bowl mästarna. Det sägs ju att defensiv är vad som vinner Super Bowls och utan Jones är Chiefs försvar inte top10 i NFL. Det troliga är ändå att detta löser sig någon gång närmaste tiden.

Fakta och historik

Kansas City Chiefs har vunnit totalt 3 Super Bowls och 2 av de senaste 4 åren. De senaste 7 säsongerna har man vunnit sin division. Med Mahomes fortfarande ung har de verkligen chansen att skapa en
dynasti med fler titlar även de kommande.

Spelschema, Kansas City Chiefs

Spelschema, NFL odds 2023/24

Kommentarer

Feedback