Annons

Indianapolis Colts - NFL 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Indianapolis Colts

Hela spelschemat

Låga förväntningar på Indianapolis Colts i NFL 2023/24 där man rankas som et av de sämre lagen. Man tillhör den svagaste divisionen men att vi ska få se några mirakel och slutspel känns inte troligt. Jonathan Taylor rankas som en av seriens bästa running backs, han kanske kan bli Colts positiva överraskning den här säsongen.

Odds på Indianapolis Colts i NFL 2023/24

Se utvalda odds i tabellen på Indianapolis Colts i NFL 2023/24.

Odds: Indianapolis Colts 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinna Super Bowl LVIII 100,00
Vinna AFC South 7,00

Styrkor

Något som Colts och deras 38-åriga head coach, Shane Steichen inte kommer sakna är offensiv kreativitet och aggressivitet. Variationen i lagets anfallsspel kommer göra det svårt för många motståndare och öppna upp för Anthony Richardson som vi även tycker måste nämnas som ett av lagets styrkor.
 

Svagheter

Colts har DeForest Buckner, Grover Stewart, Quenton Nelson, Ryan Kelly, Shaquille Leonard och Zaire Franklin som står för rutinen i laget, men i övrigt består truppen mest av unga talanger. Tolv av dessa namn är rookies som togs i NFL Draft 2023. Hållbart? Nej men på sikt kan det såklart bli riktigt bra.

Fakta och historik

Indianapolis Colts grundades 1953 och spelar sina hemmamatcher på Lucas Oil Stadium inför dryga 70 000 åskådare. Fram till 1983 hette klubben Baltimore Colts. Laget spelar i AFC Championship och South Division. Colts har vunnit sin conference sju gånger och Southern division hela 16 gånger. Super Bowl har klubben vunnit två gånger, senast 2006.

Spelschema, Indianapolis Colts

Spelschema, NFL odds 2023/24

Kommentarer

Feedback