Annons

Cincinnati Bengals - NFL 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Cincinnati Bengals

Hela spelschemat

Bengals gjorde en riktigt stark säsong i fjol när man så när nådde hela vägen till Super Bowl-finalen i Glensdale, Arizona. Efter en tredjeplats i AFC Division där man tog 12 segrar av 16 möjliga så blev det slutspel, där man inledde med att slå Baltimore Ravens. En stark vinst mot Buffalo Bills belönades med en biljett till semifinalen där det tog stopp mot de som skulle bli mästare, nämligen Kansas City Chiefs. Kan vi få se laget gå hela vägen den här gången?

Odds på Cincinnati Bengals i NFL 2023/24

Se utvalda odds i tabellen på Cincinnati Bengals i NFL 2023/24.
 

Odds: Cincinnati Bengals 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinner Super Bowl LVIII 11,00
Vinner AFC Championship 6,50

Styrkor

Bengals har spelaren som vi rankar som nummer två i ”Topp 10 bästa spelarna i NFL”, Joe Burrow. Han har gjort mer för klubben under de senaste två säsongerna än vad någon annan kunde ha gjort. Burrow nämns redan som den bästa spelaren i klubbens historia och så länge han finns med i det här laget ska man ses som en klar utmanare till att vinna Super Bowl.

 

Svagheter

Klubben räknas som den fattigaste i hela NFL, så den största svagheten blir då de finansiella musklerna, som inte alls kan mätas med de flesta klubbarna i ligan. Trots detta gör laget fantastiska resultat på planen och rankas bland de fem bästa lagen inför säsongen 2023/24. En annan svaghet är att väldigt mycket hänger på quarterbacken Joe Burrow, och skulle han bli skadad så droppar laget ordentligt i rankingen.

 

Fakta och historik

Cincinnati Bengals nådde semifinalen säsongen 2022/23 och innan den så var man framme i Super Bowl LVI, där man förlorade mot Los Angeles Rams. Klubben har vunnit AFC conference tre gånger och sin division 11 gånger. Klubben väntar fortfarande på att vinna Super Bowl då man förlorat tre av tre finaler.

Spelschema, Cincinnati Bengals

Spelschema, NFL odds 2023/24

Kommentarer

Feedback