Annons

Carolina Panthers - NFL 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Carolina Panthers

Hela spelschemat

Laget missade slutspelet under grundseriens sista match senast. Nu går man in i NFL 2023/24 med en ny tränare i Frank Reich och en ganska hypad ung quarterback i Bryce Young. Man lär vara med och slåss om divisionstiteln i år igen, då NFC South ser ut att bli jämn precis som förra året, där inget lag egentligen sticker ut åt det bättre hållet. Enligt oddsen är det inte särskilt troligt att varken Panthers eller något annat lag från NFC South kommer ha någon större framgång i ett kommande slutspel.  


 
Odds på Carolina Panthers i NFL 2023/24 

Se utvalda odds i tabellen på Carolina Panthers i NFL 2023/24.  

Odds: Carolina Panthers 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinna Super Bowl LVIII 67,00
Vinna NFC Championship 34,00

Styrkor 

Frank Reich är en ganska erfaren tränare i NFL som vet vad som krävs. Han kommer från en mindre lyckad sejour i Indianapolis. Men han kan behöva en nystart och en nytändning precis samma gäller för Carolina Panthers. Bryce Young kan redan nu göra avtryck här och laget har egentligen alla chanser i världen att knipa en divisionsseger i år om man hittar en hyfsad nivå genom grundseriens matcher. Reich är skicklig i sin offensiva kunskap och det kan var precis det Young behöver för att slå igenom i ligan redan i år.  

 
Svagheter 

Panthers var ganska usla defensivt i fjol och här måste man hitta en lösning inför årets säsong. Man var inte över genomsnittet i NFL i några defensiva kategorier. Så här måste saker fixas. Men det känns som det är för många saker att lösa under enbart en försäsong. Risken finns att lagets defensiv behöver byggas om från grunden och då kommer inte Reichs lagbygge att skörda några större framgångar i år, snarare om några säsonger.  

 
 
Fakta och historik 

Panthers bildades så sent som 1993. Trots sina relativt korta historia så har man tagit sig till Super Bowl vid två tillfällen: 2003 och 2015. Man har dock fått stryk i de båda matcherna och man väntar således fortfarande på att få ta sin första titel.  

Spelschema, Carolina Panthers

Spelschema, NFL odds 2023/24

Kommentarer

Feedback