Annons

Baltimore Ravens - NFL 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Baltimore Ravens

Hela spelschemat

Vi fortsätter NFL 2023/24 genomgången av samtliga lag och har hamnat i Maryland, där ett Baltimore Ravens hör hemma. Förra säsongen blev det uttåg direkt i slutspelet där Cincinnati Bengals blev för tuffa. Nu satsar laget på att ta nästa steg och kanske till och med utmana om en plats i Super Bowl till våren. Lyckas man?
 

Odds på Baltimore Ravens i NFL 2023/24

Se utvalda odds i tabellen på Baltimore Ravens i NFL 2023/24.

Odds: Baltimore Ravens 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinna Super Bowl LVIII 19,00
Vinna AFC Championship 11,00

Styrkor

Baltimore Ravens har en av NFLs absolut bästa quarterbacks, Lamar Jackson. Den 4 december ifjol åkte han på en skada men nu säger stjärnan att han är tillbaka bättre än någonsin och redo för show. Hans självförtroende tror vi kommer smitta av sig på resten av laget, som i övrigt håller en tillräckligt bra klass för att kunna slå alla lag.

Svagheter

Mycket av Ravens framgångar hänger på Lamar Jackson. Skulle han bli skadad på nytt så är det stor risk att allt faller ihop. Vi såg i slutspelet förra säsongen hur mycket han saknades mot Bengals. Summa summarum så är avsaknaden av bredd en svaghet som sticker ut hos laget från Maryland.
 

Fakta och historik

Baltimore Ravens är ett ungt lag som grundades så sent som 1996. Trots den unga åldern har klubben vunnit Super Bowl två gånger, senast 2012. Ravens har vunnit son conference två gånger samt divisionen sex gånger. Slutspel har nåtts 14 säsonger. Man spelar sina matcher på M&T Bank Stadium.

Spelschema, Baltimore Ravens

Spelschema, NFL odds 2023/24

Kommentarer

Feedback